«Είναι υποτιμητικό και χυδαίο, για έλα να μου τα πεις από κοντά αυτά »- Ξέσπασε ο Λιάγκας με όσα είπε ο Βελόπουλος

«Είναι υποτιμητικό και χυδαίο, για έλα να μου τα πεις από κοντά αυτά »- Ξέσπασε ο Λιάγκας με όσα είπε ο Βελόπουλος
Advertisement

Μετά από το έντονο ομοφοβικό επεισόδιο που έλαβε χώρα σε ραδιοφωνική εκπομπή από τον Κυριάκο Βελόπουλο, με αιχμηρές προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, ο τελευταίος δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια.

Απαντώντας μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το “Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε έναν σκληρό τόνο επέκρινε την άστοχη ρητορική του Βελόπουλου, υπογραμμίζοντας τη σημασία του σεβασμού προς κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Advertisement

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χαρακτηρίζω χυδαίες τις χθεσινές σας αναφορές. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα.

Είναι υποτιμητικό και χυδαίο να το λες δημόσια. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θέλω να σου πω κάτι: δεν τους μετράω. Να ένα καλό άλλοθι, βγες σήμερα και πες ότι δεν πάω στην εκπομπή του Λιάγκα γιατί έχει ομοφυλόφιλους».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Θεωρώ χυδαία την αναφορά να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες, δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια.

Advertisement

Με προτρέπεις να πάω να κάνω κολονοσκόπηση για να δω αν είμαι άντρας ή γυναίκα; Το λες σε πατέρα δύο παιδιών; Αλήθεια τώρα; Να σας ενημερώσω ότι έκανα κολονοσκόπηση πριν από 2-3 μήνες και είμαι υγιής. Την έκανα ναρκωμένος, θα σας στενοχωρήσω».

«Ακόμα και τώρα που με βρίζεις χυδαία, εγώ σε καλώ να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό. Για έλα να μου τα πεις από κοντά», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: