Γεμάτος ρυτίδες, ψεύτικα δόντια, παραπάνω κιλά: Έτσι είναι σήμερα, στα 66, ο Mαχόνι της «Μεγάλης των μπάτσων σχολή»

Γεμάτος ρυτίδες, ψεύτικα δόντια, παραπάνω κιλά: Έτσι είναι σήμερα, στα 66, ο Mαχόνι της «Μεγάλης των μπάτσων σχολή»
Advertisement

Ο Στιβ Γκούτενμπεργκ, που υποδύθηκε τον Μαχόνι στην ταινία “Η μεγάλη των Μπάτσων Σχολή”, έχει εξαφανιστεί από το Χόλιγουντ, τα τελευταία χρόνια και είναι αγνώριστος.

Ο ηθοποιός ήταν ήδη πολύ γνωστός όταν υπέγραψε για την ταινία «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή» και η ερμηνεία του ως Κάρεϊ Μαχόνι, βοήθησε τη φήμη και την καριέρα του να εκτοξευθούν.

Advertisement

Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε σε τρεις συνέχειες της εν λόγω ταινίας, αλλά και σε άλλες κλασικές ταινίες, όπως το «Cocoon» και το «Ένα μωρό για τρεις».

Στη δεκαετία του 1990, ο ηθοποιός συνέχισε να πρωταγωνιστεί και σε άλλες κωμωδίες και οικογενειακές ταινίες, όπως “The Big Green”, “Home for the Holidays” και “It Takes Two”.

Αργότερα, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά “Veronica Mars”, τη δεκαετία του 2000, το 2005 συμμετείχε στην 6η σεζόν του «Dancing With the Stars» και τελευταία φορά που εμφανίστηκε, ήταν σε επτά επεισόδια της σειράς «The Goldbergs», που τελείωσε το 2023.

Advertisement

Μπορεί πλέον να μην παίζει σε μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά παραμένει ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός και κρατάει καθημερινή επαφή με τους 300 χιλιάδες ακολούθους του στο Instagram.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: