«Το έχω μικρύνει ναι»: H Έλλη Κοκκίνου παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επέμβαση στο στήθος της

«Το έχω μικρύνει ναι»: H Έλλη Κοκκίνου παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επέμβαση στο στήθος της
Advertisement

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, τη Μαρίνα Σάττι και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time».

Advertisement

Αρχικά, για τη φετινή εκπρόσωπο στη Eurovision δήλωσε: «Η Μαρίνα είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνις. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι, δεν είναι ένα τραγούδι που αρέσει σε όλους».

Στη συνέχεια, μοιράστηκε την άποψή της για τα αρνητικά σχόλια: «Το θέμα είναι να φιλτράρεις από ποιον έρχονται τα αρνητικά, όχι τα αρνητικά, τα κακεντρεχή σχόλια γιατί τα αρνητικά μπορεί να είναι πολύ δημιουργικά στην ουσία, γι’ αυτό πρέπει να φιλτράρουμε – τουλάχιστον εγώ προσπαθώ να φιλτράρω – από πού έρχονται και για ποιον λόγο έρχονται τα αρνητικά και τα κακεντρεχή σχόλια.

Έχω καταλήξει στο ό,τι και να κάνουμε όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, θα ακούσουμε και τα θετικά και τα αρνητικά».

Advertisement

Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε γίνει πρόταση και στην ίδια να πάει στη Eurovision. Συγκεκριμένα, είπε: «Μου είχε γίνει πρόταση για τη Eurovision, αλλά ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να πάω. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία.

Νομίζω ότι το target group είναι το πιο νεανικό κοινό. Δεν ξέρω αν θα πλησίαζα εγώ το τόσο νεανικό κοινό που έχουν. Σίγουρα σε εμπειρία είναι ζηλευτό να περάσει κάποιος από μια τέτοια πορεία».

Για τη σχέση της με τον χρόνο, η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε: «Έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν, αν και οι ατέλειες αυξάνονται λόγω ηλικίας – αν και αισθάνομαι 25 χρονών – η ηλικία είναι μια ηλικία και φέρνει ατέλειες, λίγες ή πολλές δεν έχει σημασία. Γιατί να κρύψω την ηλικία μου; Δεν την έχω κλέψει, δικιά μου είναι».

Advertisement

Τέλος, σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο γιατί στο στήθος έχω κάνει, το έχω μικρύνει.

Νομίζω όταν έρθει η ώρα θα κάνω ένα μίνι lift, αυτό. Το φοβάμαι πάρα πολύ, το τρέμω. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω, θέλω, αλλά δεν το τολμάω ακόμα».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: