«Όταν γελάει είναι γυναικάρα, Παναγία μου στον ύπνο μας την βλέπουμε»: Τρελός… για την Κωνσταντοπούλου, ο Μπέος

«Όταν γελάει είναι γυναικάρα, Παναγία μου στον ύπνο μας την βλέπουμε»: Τρελός… για την Κωνσταντοπούλου, ο Μπέος
Advertisement

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Αχιλλέας Μπέος προβαίνει σε δηλώσεις, εκφράζοντας ειρωνικά την άποψή του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αφού κοινοποίησε μια ανάρτηση που προσπαθούσε να ερμηνεύσει το «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» που του είχε απευθύνει η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», δηλώνοντας ότι μπορεί να αποτελεί είτε «πείραγμα» είτε «σεξουαλική παρενόχληση», ο δήμαρχος του Βόλου εξέφρασε και πάλι τη θέση του.

Advertisement

Βήμα του έδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, με τον Αχιλλέα Μπέο να εξηγεί πως η ανάρτησή του «εμπεριέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας αλλά και χιούμορ» ενώ πρόσθεσε «δεν θέλω να συνεχίσω, έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες και όχι να μου την πέφτουν».

Στη συνέχεια με διάθεση χιούμορ τόνισε στους παρουσιαστές της εκπομπής: «Οταν γελάει είναι γυναικάρα, Παναγία μου στον ύπνο μας την βλέπουμε».

Σε ερώτηση αν έχουν γνωριστεί ή τσακωθεί ξανά στο παρελθόν σημείωσε: «Δεν την ξέρω… Είμαστε αντίδικοι. Αν και δεν είμαι ούτε μάρτυρας, ούτε κατηγορούμενος σε αυτή την υπόθεση.

Advertisement

Αλλιώς θα είχαμε γυρίσει έργο στο Hollywood» και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφερθεί στο όνομα μου. Έχει κόλλημα μαζί μου».

Τέλος, όταν σχολιάστηκε ότι η κα. Κωνσταντοπούλου είναι δεσμευμένη υπογράμμισε: «Καλά κάνει και είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είναι όλοι μονογαμικοί».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: