«Αυτό δεν θα μου το ρωτήσετε ποτέ»: Η ερώτηση που η Σάττι έχει ασκήσει… βέτο να μην της κάνουν στις συνεντεύξεις

«Αυτό δεν θα μου το ρωτήσετε ποτέ»: Η ερώτηση που η Σάττι έχει ασκήσει… βέτο να μην της κάνουν στις συνεντεύξεις
Advertisement

Μία αποκάλυψη έκανε, μέσα από την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, για τη Μαρίνα Σάττι και τη συνέντευξη που έδωσε σε άλλη εκπομπή.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια λόγω της συμμετοχής της στην Eurovision στην εκπομπή «Στούντιο 4» και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε έμμεσα στον θάνατο του πατέρα της, η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day έκανε μία αποκάλυψη για την τραγουδίστρια.

Advertisement

«Σε όλες τις τελευταίες συνεντεύξεις που έχει δώσει μας έχει ζητηθεί, πολύ ευγενικά, να μην ερωτηθεί τίποτα για τον θάνατο του μπαμπά της, ούτε να τις εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας γιατί τα χάνει…», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρίνα Σάττι χθες, 25 Απριλίου καλεσμένη στην ΕΡΤ δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της ενώ όταν την είδε να κλαίει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, λύγισε κι εκείνη.

«Ό, τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου τελευταία, κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, το έμαθε», είπε η Μαρίνα Σάττι ξεσπώντας σε κλάματα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: