«Αντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα» ψάχνει η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι

«Αντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα» ψάχνει η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι
Advertisement

Το ειδύλλιο της Ιρίνα Σάικ και του Τομ Μπρέιντι δεν είχε όπως φάνηκε ευτυχισμένο τέλος και το 37χρονο σούπερ μόντελ, ψάχνει ξανά τον έρωτα.

Όπως ανέφερε μάλιστα πηγή από το περιβάλλον της Σάικ στην Page Six, «η Ιρίνα έχει βγει στο κυνήγι και ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα».

Advertisement

Η ίδια πηγή δήλωσε πως το μοντέλο «αναζητάει τον έρωτα σε Ευρώπη και Αμερική και γενικά είναι… δύσκολα τα πράγματα, καθώς δεν έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών».

Η σχέση της Σάικ και του Μπρέιντι έγινε γνωστή προς το τέλος του περασμένου έτους, όμως δεν κράτησε πολύ.

Το πρώην ζευγάρι απαθανατίστηκε κάποιες φορές σε νυχτερινές εξόδους, ουδέποτε όμως προχώρησε ο δεσμός τους, σε κάτι πιο σοβαρό.

Άνθρωποι από το κοινό περιβάλλον του ζευγαριού, είχαν μιλήσει στα διεθνή πρακτορεία, τονίζοντας ότι το πολυσυζητημένο ειδύλλιο ανάμεσά τους «απλά ξεφούσκωσε»: «Η Ιρίνα είχε ενθουσιαστεί με τον Τομ.

Advertisement

Της άρεσε να βγαίνει μαζί του. Την ενθουσίαζε. Διασκέδαζαν ταξιδεύοντας για να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, όμως, το πράγμα, κατά κάποιον τρόπο ξεφούσκωσε».

Η ίδια πηγή τόνισε τότε ότι η αιτία που χώρισαν, ήταν επειδή «και οι δύο συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις και γινόταν όλο και πιο δύσκολο να βρίσκονται στην ίδια πόλη την ίδια στιγμή.

Η Ιρίνα έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Τομ». Άλλη πηγή ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει κανένα δράμα μεταξύ του Τομ Μπρέιντι και της Ιρίνα Σάικ. Απλά δεν τράβηξε».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: