Γιάννης Καλλιάνος: Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, λέει την ημέρα της κηδείας του πατέρα του

Γιάννης Καλλιάνος: Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, λέει την ημέρα της κηδείας του πατέρα του
Advertisement

Στο ζήτημα του θανάτου του πατέρα του στο νοσοκομείο «Αττικόν» επανέρχεται με δήλωσή του, την οποία ανέβασε και στα social media, ο Γιάννης Καλλιάνος και στην οποία αναφέρεται πως στηρίζεται στη δικαιοσύνη.

Σε αυτή τονίζει ότι σύντομα «όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης» με μόνο στόχο να λάμψει η αλήθεια «προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου» όπως λέει και συμπληρώνει «για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια.

Advertisement

Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου».

H ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου :

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια.

Advertisement

Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου.

Αιωνία του η μνήμη».

Λίγο νωρίτερα, τον απόηχο όλων όσων υποστηρίζει η οικογένεια του Γιάννη Καλλιάνου για το θάνατο του πατέρα του, κυβερνητικά στελέχη ανέφεραν ότι συμπαραστέκονται στο πένθος του και δήλωναν την αμέριστη στήριξή τους στους γιατρούς του ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα, κυβερνητικά στελέχη σχολίαζαν:  «Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος για την απώλεια του πατέρα του. Ο Υπουργός Υγείας έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες. Τονίζουμε την αμέριστη στήριξή μας στους γιατρούς και συνολικά το προσωπικό του ΕΣΥ στον καθημερινό αγώνα που δίνουν».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: