Χαμός στο J2US: «Εκμεταλλεύονται το #MeToo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια» -Έντονος διάλογος ανάμεσα σε Αναστασοπούλου και Ψινάκη

Χαμός στο J2US: «Εκμεταλλεύονται το #MeToo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια» -Έντονος διάλογος ανάμεσα σε Αναστασοπούλου και Ψινάκη
Advertisement

Χαμός επικράτησε στον αέρα του J2US μετά την ατάκα του Ηλία Ψινάκη πως δεν συμπαθεί τη σύζυγο του Ίαν Στρατή, Μαίρη Συνατσάκη, χρησιμοποιώντας στα λόγια του και το #MeToo. Λίγο αργότερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε έντονα και απασφάλισε:

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον.

Advertisement

Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το #MeToo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση» είπε εκνευρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης και έδωσε πάσα στον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είπε νωρίτερα και να αποσαφηνίσει ότι δεν αναφερόταν στο #MeToo γενικότερα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου και τα σχόλια που είχε δεχθεί τότε από την Μαίρη Συνατσάκη.

Advertisement

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα #MeToo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής και έχοντας το #MeToo ως σημαία.

Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το #MeTooείναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Αν έχουμε διαφορά με έναν άνθρωπο, το λύνουμε επί προσωπικού» απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: