Παρθένος, Ζυγός, Ιχθύς: Η… άλλη τους πλευρά που δεν περιμένεις να δεις και σοκάρεσαι

Παρθένος, Ζυγός, Ιχθύς: Η… άλλη τους πλευρά που δεν περιμένεις να δεις και σοκάρεσαι
Advertisement

Έχεις γνωρίσει Ιχθύ που τα παίζει όλα για όλα;

Σου έχει τύχει να μιλάς με Παρθένο και κάπου στα μέσα της κουβέντας να αναρωτιέσαι αν πηγαίνει καλά ο τύπος;

Advertisement

Συναντήθηκες ποτέ με Ζυγό που βγάζει επιθετικότητα Κριού και γυρνάει το μυαλό του ανάποδα, με το παραμικρό;

Αν απάντησες θετικά σε κάποιο από τα παραπάνω, τότε έχεις συναντηθεί με Ιχθύ, Παρθένο ή Ζυγό που δεν μοιάζουν με τίποτα με το κοινό στερεότυπο που γνωρίζεις και περιμένεις να αλληλεπιδράσεις μαζί του.

Ο Ιχθύς που δεν είναι στα… καλά του, είναι εκτός από ανισόρροπο πλάσμα, ένας άνθρωπος που δεν νοιάζεται για τις συνέπειες των πράξεων του, με τρόπο όμως ακραίο και σχεδόν σαδιστικό.

Advertisement

Τι καλοσύνη και ομορφιά… κουραφέξαλα: θα κάνει αυτό που του έχει μπει στο μυαλό και θα γυρίσει την πλάτη σε όσους πληγώσει.

Η Παρθένος που της έχει γυρίσει το μάτι, ανοίγει το στόμα της και εκτός από καντήλια, κατεβάζει ιδέες τρελές κι επικίνδυνες.

Γίνεται δεικτική με τα λόγια της και αποσκοπεί να σε αποτελειώσει με τις πράξεις της. Φυσικά και έχει λογική, αλλά σου απαγορεύει να την πλησιάζεις με λογικά επιχειρήματα, γιατί πολύ απλά, δεν θέλει να υπακούσει σε αυτήν.

Advertisement

Ο Ζυγός που έχει πάθει μετάλλαξη, βγάζει μια μαχαίρια στην κουβέντα και με το ισχυρό μυαλό το, χρησιμοποιεί ότι λες, εναντίον σου. Δεν προσπαθεί να βρει την μέση οδό, ούτε την χρυσή τομή.

Απεναντίας, χώνει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο και το στρίβει. Είναι κυριολεκτικά ένας αντιπαθητικά επίπονος Ζυγός, που δεν θέλεις να τον συναντήσεις…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: