Αυτά τα ζώδια είναι «ο καλός ο μύλος που όλα τα αλέθει» στο κρεβάτι

Αυτά τα ζώδια είναι «ο καλός ο μύλος που όλα τα αλέθει» στο κρεβάτι
Advertisement

Κοίτα… προσπαθούμε να στο πούμε ευγενικά χωρίς να προσβάλλουμε συγκεκριμένα ζώδια. Αλλα πώς να το κάνουμε;

Είναι κάποια που προκειμένου να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες, δεν κοιτάζουν καν την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας.

Advertisement

Δεν τα νοιάζει ούτε το μυαλό της, αν έχει χιούμορ ή αν είναι καλό παιδί. Γυναίκα να είναι κι ό,τι να’ ναι. Αρκεί να κάνουν σεξ. Μας πιάνεις;

Θα «χτυπήσουν» ό,τι κινείται γύρω τους. Θα πάνε σε ένα club ή στα μπουζούκια ή μέσω social media και datting apps (δεν έχει σημασία) και θα φλερτάρουν χωρίς να έχουν standards και προτιμήσεις.

Θα ρίξουν τον πήχη στα Τάρταρα, αρκεί να κάνουν σεξ. Και για να τα λέμε κι όλα, αυτό γίνεται επειδή τα συγκεκριμένα ζώδια έχουν και περισσότερες ορέξεις από τα άλλα. Θέλουν την ερωτική επαφή και δεν τα νοιάζει το πώς ή το με ποια.

Advertisement

Δεν ξέρουμε αν πήγε ήδη σε κάποια το μυαλό σου, αλλά να σου πούμε ότι εμείς αναφερόμαστε στους άντρες Κριούς, τους άντρες Δίδυμους και τους άντρες Υδροχόους. Τώρα αν έχεις ήδη εμπειρία με αυτά τα ζώδια, τι να σου πούμε; Καταλαβαίνεις ακόμα καλύτερα για τι περιπτώσεις μιλάμε.

Ο άντρας Κριός είναι κυνηγός. «Θήραμα» θηλυκού γένους να είναι και μια χαρά θα περάσει αυτός στο κρεβάτι. Το ίδιο ισχύει και για τον Δίδυμο, ο οποίος δεν δίνει και τόση σημασία στην εικόνα.

Βάζει και ωτοασπίδες αν χρειαστεί και θα προχωρήσει στην σεξουαλική επαφή. Τέλος ο Υδροχόος, όπως και οι άλλοι δύο, δεν θα χαλάσει την «συμφωνία» επειδή η γυναίκα που έχει απεναντί του μπορεί να μην είναι του γούστου. Ο καλός ο μύλος, όλα τα αλέθει θα σου πει.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: