«Τι έκανες στη μούρη σου μπάζο;»: Παραμορφώθηκε από φάρμακο το πρόσωπο του Τσαλίκη, του κάνουν απαράδεκτα σχόλια

«Τι έκανες στη μούρη σου μπάζο;»: Παραμορφώθηκε από φάρμακο το πρόσωπο του Τσαλίκη, του κάνουν απαράδεκτα σχόλια
Advertisement

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου, αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας που πέρασε και τα σχόλια που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day» ότι η περιπέτεια υγείας του τον ανάγκασε να λαμβάνει αγωγή με κορτιζόνη.

Advertisement

Το πρήξιμο στο πρόσωπο, αποτέλεσμα της κορτιζόνης, σχολιάστηκε αρνητικά από τους διαδικτυακούς ακολούθους του, οι οποίοι υπέθεσαν ότι ο Γιώργος Τσαλίκης υπεβλήθη σε αισθητική επέμβαση και το παράκανε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Έχει τελειώσει η θεραπεία μου με την κορτιζόνη, οι γιατροί λένε ότι χρειάζομαι έναν με ενάμιση μήνα να επανέλθω στην πρότερη καλή μου κατάσταση.

Πέρασα μια άσχημη πνευμονία, δεν νοσηλεύτηκα, υπέγραψα να μην νοσηλευτώ. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ πήρα για τέσσερις μήνες κορτιζόνες.

Advertisement

Όπως ξέρετε δεν είμαι από αυτούς που θα ανεβάσουν στο Facebook μια φωτογραφία με έναν ορό και να ρωτάνε από κάτω “τι έπαθες;” απλά ότι λέω για να μιλήσω λίγο για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media kai τους ανθρώπους που θα σταθούν στο αν είσαι πιο πρησμένος και τι έχει γίνει.

Σκέφτομαι τα παιδιά μου που είναι σε ευαίσθητες ηλικίες, ότι τέτοιου είδους σχόλια όπως “τι έκανες στη μούρη σου μπάζο;” και τα λοιπά, να τα πάρουν από κάτω».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: