«Είναι παράνομο αυτό που λέμε τώρα, δεν το λέμε στην τηλεόραση»: «Πάγωσαν» στο Στούντιο 4 με κάτι που είπε ο καλεσμένος

«Είναι παράνομο αυτό που λέμε τώρα, δεν το λέμε στην τηλεόραση»: «Πάγωσαν» στο Στούντιο 4 με κάτι που είπε ο καλεσμένος
Advertisement

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο “Στούντιο 4” ως καλεσμένος, όπου παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μια απρόσμενη στιγμή προκάλεσε μια σύντομη αμηχανία στους παρουσιαστές και στον καλεσμένο τους.

Advertisement

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υπογράμμισε αρχικά πως «αν και κάνω πολλά χρόνια ιατρικό ρεπορτάζ, ξεκίνησα νυχτερινό στην Μεσημβρινή. Νυχτερινό είναι το πιο άγριο ρεπορτάζ που μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος στο ξεκίνημα του».

«Άκουγες το σκάνερ της αστυνομίας;» ρώτησε τότε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να αποκριθεί ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού ως εξής. «Άκουγα το σκάνερ, Ε9 και ακόμα θυμάμαι τους αριθμούς και τι σήμαιναν. Νομίζω πως το Ε9 ήταν η φωτιά και διάφορα άλλα».

«Όλα αυτά είναι κωδικοποιημένα, τα λέμε εμείς στον κόσμο. Δηλαδή δεν λένε οι αστυνομικοί μεταξύ τους: έχουμε ένοπλη ληστεία» εξήγησε, εν συνεχεία, ο οικοδεσπότης της καθημερινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης με την συμπαρουσιάστρια του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου να επισημαίνει πως «είναι παράνομο αυτό που λέμε αυτή τη στιγμή. Δεν είναι σωστό».

Advertisement

«Εγώ θυμάμαι ότι ήμασταν 3-4 άνθρωποι στις εφημερίδες, δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, δεν υπήρχε ίντερνετ. Μιλάμε για χρόνια πριν βρε Νάνσυ μου, λες να έρθουν να μας συλλάβουν;», συνέχισε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

«Ναι βρε παιδιά, αλλά είναι παράνομο, δεν κάνει να το λέμε στην τηλεόραση», πρόσθεσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: