Η influencer με τα «μεγαλύτερα μάγουλα του κόσμου» αποκαλύπτει πώς έμοιαζε πριν [εικόνες]

Η influencer με τα «μεγαλύτερα μάγουλα του κόσμου» αποκαλύπτει πώς έμοιαζε πριν [εικόνες]
Advertisement

Ένα μοντέλο που φημίζεται για τα «μεγαλύτερα μάγουλα του κόσμου» αποκάλυψε πώς ήταν το πρόσωπό της προηγουμένως, στα 26 της χρόνια.

Η 36χρονη Anastasia Pokreschchuk, από το Κίεβο, φημίζεται για το χειρουργικά βελτιωμένο πρόσωπό της, έχοντας ξοδέψει πάνω από 1.600 λίρες για τη χορήγηση ενέσεων προσώπου.

Advertisement

Οι φωτογραφίες «πριν» -οι οποίες είχαν τραβηχτεί πριν από σχεδόν δέκα χρόνια-, συγκρινόμενες με τις πρόσφατες φωτογραφίες «μετά», δείχνουν μια έντονη αντίθεση μεταξύ του φυσικού προσώπου του μοντέλου.

Σχεδόν δέκα χρόνια πριν, είχε διαφορετική εμφάνιση, με τη φυσική δομή του προσώπου της και τα κυματιστά σκούρα καστανά μαλλιά της.

Σήμερα η Anastasia είναι σχεδόν αγνώριστη, με ίσια ξανθά μαλλιά, φουσκωμένα χείλη και φουσκωμένα ζυγωματικά.

Advertisement

Μοιραζόμενη το νεανικό της πρόσωπο από τότε που ήταν 26 ετών, έγραψε: «26 και 35, δεν υπάρχει υαλουρονικό οξύ στην πρώτη φωτογραφία».

Η εικόνα συγκέντρωσε πάνω από 18.000 likes, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να απορούν, αναφέροντας ότι το μοντέλο έδειχνε «πολύ καλύτερα πριν».

«Τι όμορφη θεά που ήταν!» έγραψε ένας, ενώ ένας δεύτερος ρώτησε: «Γιατί;;; Ήσουν τόσο όμορφη!».

Advertisement

«Είμαι πραγματικά περίεργος για το είδος της εμφάνισης που προσπαθούσε/προσπαθεί να επιτύχει», σημείωσε ένας τρίτος.

«Ήταν πολύ όμορφη στην πρώτη φωτογραφία», σχολίασε ένας άλλος.

Η Anastasia Pokreschchuk στα 26 της πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

«Μια πολύ θηλυκή και όμορφη κοπέλα στην πρώτη», έγραψε ένας χρήστης.

Ταυτόχρονα, αρκετοί άνθρωποι στα σχόλια έσπευσαν να την υπερασπιστούν, με κάποιους να λένε ότι δείχνει «πιο καυτή τώρα».

Advertisement

Η Anastasia άρχισε να πειραματίζεται με το filler σε ηλικία 26 ετών και έκτοτε έχει χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχει κάνει ενέσεις στο πρόσωπό της.

Εκτός από επεμβάσεις προσώπου, το μοντέλο από την Ουκρανία έχει επίσης ξοδέψει πολλά χρήματα για βαφές μαλλιών, όψεις δοντιών, μεγέθυνση στήθους, ακόμη και ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική.

Η 36χρονη από την Ουκρανία έχει ξοδέψει πάνω από 1.600 λίρες για να πετύχει το ακραίο της look

Παρόλο που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να μην έχουν ενθουσιαστεί με την ακραία εμφάνισή της, την Anastasia δεν τη νοιάζει, αφού προηγουμένως έχει εξηγήσει ότι το αισθητικό της ταξίδι αφορά εκείνη και κανέναν άλλον.

Advertisement
Η νεαρή κοπέλα πριν επέμβει στο πρόσωπό της
Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: