Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Ερμής Καραγιάννης έβαλε τέλος στη ζωή του

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Ερμής Καραγιάννης έβαλε τέλος στη ζωή του
Advertisement

Μία λέξη υπήρξε καταλυτική για την αυτοκτονία του 23χρονου μοντέλου: η απογοήτευση. Ο Ερμής, ένας νέος με πληθώρα ονείρων, γνώρισε τόσο την αίγλη της διασημότητας όσο και την απότομη εξαφάνισή της.

Στην χθεσινή εκπομπή του Open, «Επι Τόπου» αναφέρθηκαν στο θέμα: Ο Δημήτρης Σούρας, γνωστός και εγκεκριμένος ψυχίατρος αναφέρεται αρχικά στην υπερέκθεση του 23χρονου στα social media, την αλλαγή του ονόματος του από Νικόλα σε Ερμή, το εν τέλει ποιος ήταν δίπλα στον νεαρό από το κοντινό του περιβάλλον. Γενικότερα, ο ψυχίατρος επισημαίνει πως το περιβάλλον του αγνοούσε τα σημάδια που τους έδειχνε.

Advertisement

Οι φίλοι και γνωστοί του 23χρονου μοντέλου Ερμή Καραγιάννη είναι σοκαρισμένοι από την είδηση της αυτοκτονίας του.

Ο νεαρός έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε μαζί με τον πατέρα του, την περασμένη Πέμπτη.

«Τον τελευταίο καιρό δεν ήθελε να βγαίνει ούτε από το σπίτι. Είχε κλειστεί στον εαυτό του, ένιωθε απογοητευμένος από τη ζωή γενικότερα παρόλο που ήταν ένα παιδί που έλαμπε κι όταν ήταν καλά, ήταν η χαρά της παρέας.

Advertisement

Ήταν ευαίσθητος, δεν ανοιγόταν εύκολα και δυστυχώς κανείς δεν περίμενε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Πιστεύαμε ότι είναι νέος και θα βρει το δρόμο του…» λέει φίλος του στο protothema.gr

«Για εμάς θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας! Όλα είναι ένα πέρασμα!!! καλό ταξίδι στο φώς Ερμή μου!!!», έγραψε στο Facebook ο δάσκαλός του.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: