Στο Tesla Cybertruck λείπουν ακόμη και τα βασικά

Στο Tesla Cybertruck λείπουν ακόμη και τα βασικά
Advertisement

Αρκετοί υποστηρίζουν πως η Tesla βιάστηκε να λανσάρει το Cybertruck, καθότι υπολείπεται βασικών χαρακτηριστικών εξοπλισμού.

Ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο για ένα μοντέλο που λανσαρίστηκε χρόνια μετά το υποσχόμενο χρονικό πλαίσιο.

Advertisement

Η Tesla εργάζεται σκληρά για να ικανοποιήσει τους πελάτες της, οι οποίοι έχουν συχνά-πυκνά έντονα παράπονα από το νέο τους pickup.

Για παράδειγμα, αναμένουν καιρό τώρα το update με την ταχύτερη φόρτιση των μπαταριών 4680, κάτι που δεν προβλέπεται σύντομα.

Η τελευταία ανανέωση λογισμικού από την Tesla έφερε την τεχνολογία Cabin Overheat Protection, που αφορά στην πλήρη θέρμανση της καμπίνας.

Advertisement

Επίσης, προστέθηκε το ανανεωμένο προφίλ οδήγησης Off-road με περισσότερες παραμετροποιήσεις για όσους επιθυμούν να πηγαίνουν το Cybetruck στα βουνά.

Το πιο ενοχλητικό όλων για τους ιδιοκτήτες του φουτουριστικού pickup είναι το καινοτόμο σύστημα της Tesla, Full Self-Driving (FSD).

Αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος του εξοπλιστικού πακέτου Foundation Series, το οποίο κοστίζει 20.000 δολάρια, ωστόσο οι πελάτες της αμερικανικής μάρκας δεν το έχουν βιώσει ακόμα στο Cybertruck.

Advertisement

Το χειρότερο είναι πως λείπουν και βασικές τεχνολογίες υποβοήθησης, όπως το Basic Autopilot και το park assist, γεγονός που κάνει δύσχρηστο το Cybertruck για κάποιον που έχει συνηθίσει στα σύγχρονα αυτοκίνητα.

Ο Musk ανέφερε, πως το Cybertruck είναι η τελευταία προτεραιότητα της Tesla σε ό,τι έχει να κάνει με το FSD και άλλα συστήματα υποβοήθησης. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το ότι οι μονάδες που έχουν πουληθεί είναι λίγες και συγκεκριμένες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: