«Χτύπησε το ξυπνητήρι της κι ακούσαμε έναν θόρυβο…»: Σε σοκ οι γονείς της 23χρονης Δάφνης που έπεσε νεκρή ξαφνικά

«Χτύπησε το ξυπνητήρι της κι ακούσαμε έναν θόρυβο…»: Σε σοκ οι γονείς της 23χρονης Δάφνης που έπεσε νεκρή ξαφνικά
Advertisement

Η 23χρονη Δάφνη από την Ημαθία, που ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε, την περασμένη Παρασκευή, το πρωί, βύθισε στο πένθος τους γονείς της.

Οι γονείς της, σε συνέντευξή τους στο Mega και την εκπομπή Live News, ψάχνουν απαντήσεις, καθώς η κόρη τους δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Advertisement

«Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμότανε. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε, ”έφυγε”. Έπεσε το ξυπνητήρι της κάτω, γύρισε, το έκλεισε. Εμείς ακούσαμε θόρυβο, σηκώθηκα πρώτα εγώ», υπογράμμισε η μητέρα της.

Μάλιστα, όπως περιγράφουν, το βράδυ της Πέμπτης είχαν μαζευτεί οικογενειακώς στο σπίτι και μιλούσαν για τις καλοκαιρινές διακοπές που έκλεισε η 23χρονη με τον φίλο της, με τον πατέρα της να επισημαίνει «ήρθε την Πέμπτη το βράδυ, χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο, 6 Αυγούστου.

Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε. Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ανοίξει ξανά τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα».

Advertisement

Η μητέρα της, η οποία τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της, σημείωσε «δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπά της ”πάλευε”, τόσο δυνατό παιδί ήτανε.

Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της.

Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα, αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα. Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη.

Advertisement

Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε ”μαμά πονάω”. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ”έφυγε”».

Τέλος, ο πατέρας της κατέληξε ότι «ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές.

Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ”φύγει”. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: