Έχει… βουίξει η κοσμική Αθήνα, τα έμαθε όλα ο Νικόλαος: Ζευγάρι με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά η Τατιάνα Μπλάτνικ;

Έχει… βουίξει η κοσμική Αθήνα, τα έμαθε όλα ο Νικόλαος: Ζευγάρι με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά η Τατιάνα Μπλάτνικ;
Advertisement

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, μετά το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Νικόλαο και οι φήμες αναφέρουν ότι είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Espresso», δεν απαντούν και αγνοούν ακόμα και τα απίστευτα και ευφάνταστα σενάρια που γράφονται, όπως ότι «μαζί το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε το Πάσχα στο Μπαλί»!

Advertisement

Στο Μπαλί βρέθηκε ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς μόνο με τα δύο του παιδιά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Οι φήμες για την υποτιθέμενη σχέση άρχισαν από το γεγονός ότι η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε καλεσμένη σε πάρτι στο νεοκλασικό σπίτι του Γιώργου Μπαρμπαλιά και αφετέρου ότι η Τατιάνα και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ ζούσαν συμβατικά μεταξύ τους, τα τελευταία χρόνια, περιμένοντας να περάσει ένα χρονικό διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, προκειμένου να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς έχει δύο παιδιά από τον γάμο του με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, συντρόφου της Ελλης Στάη, ο πατέρας του, Ηλίας Μπαρμπαλιάς, ήταν αρχιτέκτονας, ενώ η μητέρα είναι πολύ αγαπητή σε όλη την Αθήνα.

Advertisement

Συνεχίζει το έργο του πατέρα του στον κατασκευαστικό τομέα, ενώ μαζί με τις αδερφές του, Ελενα Μπαρμπαλιά – Σαρακάκη και Φαίη Μπαρμπαλιά – Μάνεση, έχει ιδρύσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Τέχνη της Ζωής» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και για υποτροφίες Αρχιτεκτονικής, κάνοντας πραγματικότητα την τέχνη της προσφοράς, όπως πράττει και η Τατιάνα Μπλάτνικ με το σωματείο της «Breathe Hellas», ενώ πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram πρόσθεσε και την ιδιότητα «Building Partnerships».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: