Ήταν 15 χρόνια παντρεμένοι, είχαν δύο παιδιά: Χώρισε κι άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ και επίσημα

Ήταν 15 χρόνια παντρεμένοι, είχαν δύο παιδιά: Χώρισε κι άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ και επίσημα
Advertisement

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είναι και επίσημα χωρισμένοι, λίγους μήνες μετά την είδηση ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους, αφού εκδόθηκε το συναινετικό τους διαζύγιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Κατερίνα” «Το ζευγάρι είναι και επισήμως χωρισμένο, καθώς βγήκε συναινετικό διαζύγιο.

Advertisement

Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι τις διέψευδε, τον Δεκέμβριο όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού.

Το ζευγάρι είχε κρίση τα τελευταία δύο χρόνια. Χωρίσανε κάτω από πολιτισμένες συνθήκες, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι τώρα».

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου, Πολύ Παπαϊώννου, υπογράμμισε ότι «εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση.

Advertisement

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δύο γονείς ρυθμίστηκε με κοινή συμφωνία το θέμα της διατροφής των δύο τέκνων».

Το πρώην ζευγάρι, όπως ανέφερε η πρωινή εκπομπή, έχει ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες και την κοινή περιουσία που απέκτησαν τα χρόνια που ήταν μαζί.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: