Τα 3 τυχερά ζώδια του καλοκαιριού -Νέες περιπέτειες, ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά

Τα 3 τυχερά ζώδια του καλοκαιριού -Νέες περιπέτειες, ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά
Advertisement

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά μας και σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να μάθετε αν βρίσκεστε στη λίστα με τα πιο τυχερά ζώδια της περιόδου αυτής.

Σύμφωνα με το parade.com, τρία ζώδια θα περάσουν ένα «όνειρο» αυτό το καλοκαίρι, γεμάτο περιπέτεια και νέες εμπειρίες.

Advertisement

Το καλοκαίρι άλλωστε φέρνει συχνά συναισθήματα χαλάρωσης και χαράς, ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να αφεθείτε και να ζήσετε το πιο μαγικό σας καλοκαίρι, αφού τα άστρα είναι με το μέρος σας.

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν τέλειο καλοκαίρι

Λέων

Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα φέτος, Λέοντα, ειδικά μετά από εκείνη τη δραματική ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα που τρομοκράτησε τους πάντες το περασμένο καλοκαίρι.

Οι σχέσεις σας δοκιμάστηκαν καθώς φτάσατε στα όρια, ευτυχώς, τα πράγματα φαίνονται πιο ευχάριστα στην ερωτική σας ζωή φέτος, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου.

Advertisement

Αυτή η νέα σελήνη σχηματίζει ένα ισχυρό εξάγωνο με τον Δία, διευρύνοντας τη φαντασία σας και προσκαλώντας νέες ιδέες -και πρόσωπα στην καρδιά σας.

*Η πιο τυχερή ημερομηνία: 4 Αυγούστου 2024

Καρκίνος

Η πιο τυχερή μέρα του χρόνου για εσάς είναι στις 5 Ιουλίου 2023, κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Καρκίνο.

Οι κύκλοι της νέας σελήνης προσφέρουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε, να ξεκινήσετε νέα projects και να εκδηλώσετε νέα ενδιαφέροντα.

Advertisement

Με αυτή τη σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας, είναι μια ευκαιρία να αγκαλιάσετε την αγάπη για τον εαυτό σας στο έπακρο.

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια σύνοδο με τη νέα σελήνη, επιτρέποντάς σας να απελευθερωθείτε. Θα νιώσετε υπέροχα για να αφεθείτε καθώς προσπαθείτε να ενσωματώσετε νέες εμπειρίες στη ζωή σας.

* Η πιο τυχερή ημερομηνία: 5 Ιουλίου 2024

Ζυγός

Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται για μια ερωτική σύνδεση στις 4 Ιουνίου. Η Αφροδίτη θα ευθυγραμμιστεί με την καρδιά του ήλιου δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον αισθησιασμό σας.

Advertisement

Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον ξεχωριστό που ξεκλειδώνει ένα κρυμμένο μέρος της καρδιάς σας που δεν γνωρίζατε ότι υπήρχε πριν.

Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέσεις, είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι νέο και διασκεδαστικό με το ταίρι σας.

**Η πιο τυχερή ημερομηνία: 4 Ιουνίου 2024

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: