Αυτά τα ζώδια από φίλοι σου θα γίνουν εχθροί σου, μέσα σε μια στιγμή

Αυτά τα ζώδια από φίλοι σου θα γίνουν εχθροί σου, μέσα σε μια στιγμή
Advertisement

Το σίγουρο είναι ότι τα παρακάτω πέντεζώδια χαλάνε τη φιλία τους για πολύ σοβαρό λόγο κι όχι για ψύλλου πήδημα.

Θα πρέπει να τους κάνεις κάτι πραγματικά άσχημο ή τουλάχιστον έτσι το θεωρούν αυτά, με βάση τις αρχές και τις αξίες τους.

Advertisement

Κι αν γίνει, τότε εύκολα θα τους κάνεις εχθρούς σου και δε θα ησυχάσουν, αν δε σε κάνουν να μετανιώσεις πικρά την ώρα και τη στιγμή, που τους πίκρανες, γιατί έτσι το παίρνουν!
Έχουμε και λέμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σιγά μην δεν τον βάζαμε στην κορυφή της λίστας μας! Κάτι πήγε λάθος και στράβωσε η σχέση σας (η όποια σχέση σας, είτε είναι προσωπική, είτε επαγγελματική, είτε πελατειακή), πάει και τελείωσε! Δεν θα φτιάξει, δεν θα ξαναγίνει ότι ήταν, δεν θα τον ξαναδείς ποτέ!

Ο Σκορπιός άπαξ και νιώσει ότι το πράγμα ξίνισε, κόβει δεσμούς ακόμα και με τα δόντια του –που λέει ο λόγος- και δεν ξαναγυρνάει πίσω. Για να μην σου πω ότι θα προσπαθήσει να ξεκόψει από εσένα κι όλους τους κοινούς γνωστούς σας, σαν τιμωρία!

Advertisement

Επίσης, δεν συζητάμε καν για συγχώρεση και τα λοιπά. Οκ; Α! Και να μην το ξεχάσω: ο τύπος είναι ανελέητος όταν ξυπνήσει το ζώο μέσα του και δεν θα σταματήσει εάν δεν σε δει να υποφέρεις. Γι αυτό… Χαμογέλα και μην τον γαργαλάς…

ΤΑΥΡΟΣ

Αν κι ο Ταύρος είναι αργό φιτίλι και έχει πολύ μυαλό για να μπλεχτεί με το συναίσθημα και να αρχίσει τα δράματα, εάν τα πράγματα φτάσουν ως εκεί, άστα να πάνε.

Κι αυτός, αλλάζει στρατόπεδο, κι από φιλαράκι και βράχος, μετατρέπεται σε κοτρόνα στο κεφάλι σου και σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.

Advertisement

Διότι όπως και ο Σκορπιός, μάλλον δεν έχεις καμία τύχη να ξαναμπείς στην λίστα των φίλων του, ενώ διαθέτει άπειρη υπομονή κι επιμονή για να σε δει να… σέρνεσαι!

ΛΕΩΝ

Ωραίος και μεγαλόκαρδος, αλλά όταν του κάνεις κάτι που τον χαλάει άσχημα, από φίλος γίνεται εχθρός και μάλιστα ορκισμένος. Και να θέλεις να κάτσεις να του εξηγήσεις μετά, δεν θα κάτσει εκείνος να σε ακούσει.

Βέβαια, παίζει αν του ξεθυμάνει το όλο πράγμα να το δει αλλιώς, αλλά αν δεν συμβεί αυτό, την έβαψες. Τρως Χ και πας περίπατο. Άσε που τον πιάνει λύσσα κακιά και θέλει να σε δει ένα με το πάτωμα…

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαύρη η ώρα που θα τον έχεις απέναντί σου. Ο συγκεκριμένος δεν κόβει δεσμούς, καταργεί τα ίδια τα άτομα που έχει βάλει σε μαύρη λίστα. Είναι μια πικρή ιστορία, που δεν έχει ποτέ καλό τέλος, μήτε πισωγυρίσματα.

Εάν Αιγόκερως σου ρίξει άκυρο, μαζί με το άκυρο, παίρνεις δώρο και μια γερή ψυχρολουσία, πριν σε σπρώξει με ευγένεια και χωρίς τύψεις, στον γκρεμό. Απλά πράγματα και τακτοποιημένα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξέρω ότι δεν τον μετράς για επικίνδυνο, όμως ξανασκέψου το. Ο Δίδυμος δεν είναι ο τύπος που στραβώνει εύκολα, αφού του είναι πιο εύκολο να σε διαγράψει από ύπαρξη στο κεφάλι του και να μην σε ξαναδεί.

Advertisement

Εάν όμως για κάποιο (κακό) λόγο, αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί σου και να σε περάσει με Bold και Underline στα μαύρα του κατάστιχα, τότε ναι, είναι ένας υπολογίσιμα, επικίνδυνος εχθρός.

Ένα πρόσωπο που έχει το μυαλό να σου βάλει τόσες τρικλοποδιές, όσες να σε ρίξουν στο πάτωμα κλαίγοντας… Ξανασκέψου το πριν τον φέρεις απέναντί σου…

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: