«Με είχαν απειλήσει, είχαν δικό τους βασίλειο στην Εφορία» -Επιχειρηματίας της Χαλκίδας περιγράφει το κύκλωμα

«Με είχαν απειλήσει, είχαν δικό τους βασίλειο στην Εφορία» -Επιχειρηματίας της Χαλκίδας περιγράφει το κύκλωμα
Advertisement

Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως για το φερόμενο κύκλωμα στην Εφορία της Χαλκίδας που εκβίαζε επιχειρηματίες της περιοχής για λεφτά.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις, ακόμη και στελεχών της Εφορίας που φέρονται να είχαν συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο κύκλωμα, ενώ στο φως έρχονται αποκαλυπτικοί διάλογοι που είχαν μεταξύ τους τα μέλη.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιχειρηματίας της Χαλκίδας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, ανέφερε ότι ήταν κάτι γνωστό αυτό που συνέβαινε στον εμπορικό κόσμο της πόλης, και ότι το φερόμενο κύκλωμα εφοριακών είχαν απειλήσει και τον ίδιο, ενώ περιέγραψε και τον τρόπο δράσης τους.

«Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Ήταν γνωστό στον εμπορικό κόσμο της Εύβοιας το τι συνέβαινε. Είχαν φτιάξει το δικό τους βασίλειο μέσα στην εφορία. Και εμένα με είχαν απειλήσει, αλλά κατάφερα και ξέφυγα από τα δίχτυα τους.

Δεν συνέβη το ίδιο με δεκάδες άλλους επιχειρηματίες της πόλης. Στην αρχή εμφανίζονταν στην επιχείρηση για να κάνουν έλεγχο και πάντα έβρισκαν κάποιο λάθος για να σου κόψουν πρόστιμο, ακόμα και εάν ήσουν νομοταγής και λογιστικά ενήμερος.

Advertisement

Πάντα θα έβρισκαν κάποια λεπτομέρεια ή κάποιο λάθος. Στη συνέχεια είτε έρχονταν σε επαφή μαζί σου, εάν τους καλούσες για να διαμαρτυρηθείς, είτε μέσω λογιστή, και σου έλεγαν ότι μπορούσαν να το κανονίσουν και να διευθετήσουν την υπόθεση.

Καταλαβαίνετε ότι κανείς δεν θα βγει να μιλήσει με το όνομά του για την υπόθεση, γιατί με την εφορία δεν τα βάζεις ποτέ. Εάν θέλουν, θα βρουν τον τρόπο να σε εξοντώσουν.

Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί που κατάφεραν με τα τεχνάσματά τους να απομακρύνουν τον προηγούμενο διευθυντή από τη θέση του και να φέρουν τη συγκεκριμένη κυρία».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: