«Σε ποιον αναφέρεστε κυρία μου;»: Το απαράδεκτο σχόλιο στη φωτό του Χάρη Ρώμα με την Ελεονώρα Μελέτη που εξόργισε τον αγαπημένο ηθοποιό [εικόνα]

«Σε ποιον αναφέρεστε κυρία μου;»: Το απαράδεκτο σχόλιο στη φωτό του Χάρη Ρώμα με την Ελεονώρα Μελέτη που εξόργισε τον αγαπημένο ηθοποιό [εικόνα]
Advertisement

Εξοργισμένος φάνηκε στην απάντησή του σε απρεπές σχόλιο, ο Χάρης Ρώμας, ύστερα από την ανάρτηση στο Facebook της φωτογραφίας του στην οποία αγκαλιάζει την -χωρίς μακιγιάζ- Ελεονώρα Μελέτη.

Ο υποψήφιος για τη δημαρχία του Αμαρουσίου με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας ανάρτησε μία κοινή του φωτογραφία με την υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ίδιου κόμματος για το Ευρωκοινοβούλιο.

Advertisement

Έγραψε μάλιστα κάποια λόγια στα οποία φάνηκε να θαυμάζει για το θάρρος της την κα Μελέτη που τολμά να εμφανίζεται τελείως άβαφη στις δημόσιες εμφανίσεις της.

«ΧΩΡΙΣ MAKE UP
Το ότι σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της εμφανίζεται τελείως άβαφη (εκτός των τηλεοπτικών συνεντεύξεων που κάποιο μακιγιάζ θεωρείται αναγκαίο) είναι τουλάχιστον θαρραλέο γιά μία όμορφη κοπέλα που εργάζεται πάνω από είκοσι χρόνια στη show business.

Σε εμένα,τουλάχιστον, υποδηλώνει ότι σε αυτή την καινούργια της προσπάθεια θέλει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς φτιασίδια και μεταφορικά να δείξει και το αληθινό ψυχικό της εύρος.
Την γνωρίζω,βέβαια,όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις όποιες διαφωνίες πάντα εκτιμούσα την ειλικρίνεια της.

Advertisement

Αν τα καταφέρει και εκλεγεί στην Ευρωβούλη ένα θετικό λιθαράκι στα κοινωνικά θέματα πιστεύω ότι θα το βάλλει.
Καλή επιτυχία Ελεονώρα Μελέτη!», έγραψε ο Χάρης Ρώμας τον οποίο όμως περίμενε μία έκπληξη στα σχόλια.

Μεταξύ των άλλων σχολίων υπήρξε και ένα μίας διαδικτυακής του φίλης ή ακόλουθης η οποία έγραψε «Που φτάσαμε! Ο άνδρας με μακιγιάζ και η γυναίκα άβαφη».

Ο Χάρης Ρώμας φανερά ενοχλημένος από το άκομψο και απρεπές σχόλιο έσπευσε να απαντήσει γράφοντας ο ίδιος: «Σε ποιον αναφέρεστε κυρία μου;».

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: