Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω» -Συγκινεί η τραγουδίστρια στο τρέιλερ βιογραφικού ντοκιμαντέρ [βίντεο]

Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω» -Συγκινεί η τραγουδίστρια στο τρέιλερ βιογραφικού ντοκιμαντέρ [βίντεο]
Advertisement

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του βιογραφικού ντοκιμαντέρ για τη ζωή τής Σελίν Ντιόν «I Am Celine Dion», με την ίδια να διηγείται τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am Celine Dion», το βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες της ζωής που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, όπως το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Advertisement

Το ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί από την πλατφόρμα του Prime, δείχνει τη σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως δεν την έχει ξαναδεί το κοινό της.

Στο ντοκιμαντέρ προβάλλονται σπάνια πλάνα από τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, ενώ η ίδια αναφέρει «η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου».

«Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο», πρόσθεσε.

Advertisement

Στο ντοκιμαντέρ γίνεται, επίσης, εκτενής αναφορά στη σπάνια νευρολογική διαταραχή με την οποία διαγνώστηκε.

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» συνέχισε στο τρέιλερ, λέγοντας με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

Η κάμερα του ντοκιμαντέρ κατέγραψε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε η Σελίν Ντιόν το προηγούμενο διάστημα, ορισμένες από τις οποίες συμπεριλήφθηκαν και στο τρέιλερ.

Advertisement

Για τη μάχη με την ασθένεια, η ίδια αναφέρει στο τρέιλερ ότι «δουλεύω σκληρά κάθε μέρα», ενώ, παράλληλα, προβάλλονται εικόνες της τραγουδίστριας να κάνει ασκήσεις.

Το τρέιλερ προετοιμάζει το κοινό και για στιγμές ψυχολογικής και σωματικής κατάρρευσης της σπουδαίας σταρ.

«Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει» λέει με δάκρυα στα μάτια, και προσθέτει: «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω, κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» κατέληξε.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: