Αν δεν «καίγεσαι» γι’ αυτά τα ζώδια, να ξέρεις ότι θα σε βάλουν στον «πάγο»

Αν δεν «καίγεσαι» γι’ αυτά τα ζώδια, να ξέρεις ότι θα σε βάλουν στον «πάγο»
Advertisement

Αν δεν «καίγεσαι» γι’ αυτά, αν δεν νιώθουν ότι τα θέλεις πολύ, θα σε βάλουν στον «πάγο»!

Σκορπιός

Ε, αν δεν τον έβαζα στην κορυφή τον Σκορπιό, τότε, ποιον; Ζώδιο με σκληρά και πονεμένα θέματα εμπιστοσύνης, ο Σκορπιός δεν είναι σχεδόν ποτέ βέβαιος για το αν μπορεί να πιστέψει τις προθέσεις και τα λόγια αγάπης που ακούει.

Advertisement

Κάτι μέσα του σαμποτάρει την πιθανότητα που του δίνεται να αφεθεί και να περάσει στην επόμενη φάση: εκείνη της δημιουργίας μια σχέσης εμπιστοσύνης.

Λέγε του για το πως νιώθεις, δείχνε του πόσο τον θέλεις, πείσε τον ότι ήρθες για να μείνεις. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά…

Ταύρος

Ακόμα ένα ζώδιο με θεματάκια εμπιστοσύνης. Οκ, παραδέχομαι ότι δεν κουβαλάει την αρρώστια του Σκορπιού, όμως τον ίδιο καημό έχουν: θέλει κι ο Ταύρος να δει –ιδιαίτερα με πράξεις- ότι πραγματικά επιθυμείς να είστε μαζί.

Advertisement

Χτύπα του την πόρτα, δείξε επιμονή (αυτό που δείχνει κι εκείνος, δηλαδή) και θα δεις ότι κάποια στιγμή, θα σε κάνει κομμάτι της ζωής του.

Ο Ταύρος θα σε «φτύσει», αν κάνεις κίνηση και μετά δεν ακολουθήσει κάποια «καταδίωξη», από μέρους σου. Μείνε και επέμεινε.

Καρκίνος-Λέων

Το ξέρω ότι έβαλα στην ίδια σειρά, δυο ζώδια που με την πρώτη ματιά δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους. Εκτός από αυτό: θέλουν να βλέπουν το πρόσωπο που τα θέλει, να τα λαχταρά, να τα ποθεί, να εμμένει, να επιμένει, να καίγεται για αυτά.

Δεν είναι θέμα ανασφάλειας ή εγωισμού αντίστοιχα, είναι θέμα αρχής: ο πόθος και ο έρωτας, πρέπει να είναι αισθήματα που σε καίνε ολοκληρωτικά και αυτό θέλουν να δουν στα μάτια σου και να διαβάσουν στις πράξεις σου. Αυτό.

Advertisement

Ζυγός

Ναι, παίζει πολύ, του αρέσει να φλερτάρει, αλλά όταν είναι να δεσμευτεί, δεν πάει στα κουτουρού. Ξέρει πότε του/της αρέσει κάποιος και περιμένει να δει το πόσο. Θα τον κυνηγήσεις τον Ζυγό; Θα το εκτιμήσει.

Θα σου δώσει εξτρά πόντους. Βλέπει ότι υπάρχει μια σταθερότητα, την οποία –να ξέρεις- υπερεκτιμάει. Μην φοβάσαι ότι θα έχει διλήμματα. Όλα τα διλήμματα του Ζυγού, εξατμίζονται όταν ο ίδιος βρει σταθερό έδαφος στα μάτια του άλλου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: