Η Κατερίνα Καινούργιου «τελείωσε” για πάντα τον Μικρούτσικο – « Με πλήγωσε πολύ με αυτά που είπε, με αδίκησε απίστευτα»

Η Κατερίνα Καινούργιου «τελείωσε” για πάντα τον Μικρούτσικο – « Με πλήγωσε πολύ με αυτά που είπε, με αδίκησε απίστευτα»
Advertisement

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σούρα συνάντησαν το απόγευμα της Παρασκευής 24/5 οι τηλεοπτικές κάμερες την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή της, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την ίδια αφού, όπως είπε, δεν τον έχει σε υπόληψη.

Advertisement

«Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπάω σαν άνθρωπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Από εκεί και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δε με αφορά ο Κωνσταντάρας. Με τον Ουγγαρέζο μίλησα, κάποια πράγματα του τα είχαν μεταφέρει λάθος και νομίζω ότι και το απόσπασμα που αναπαράχθηκε έγινε με λίγο λάθος τρόπο» είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η παρουσιάστρια, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν γιατί αντιδρά έτσι για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, απάντησε.

Advertisement

«Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει αυτά τα πράγματα για μένα δε θέλω να έχω επαφή. Δε θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Να είναι καλά, στη δουλειά του είναι πολύ καλός. Μέχρι εκεί».

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο λέγοντας πως θεωρεί λογικό η παρουσιάστρια να νιώθει πληγωμένη από τη στάση του πρώην συνεργάτη της.

«Κατ’ εμέ δίκιο είχε η Κατερίνα Καινούργιου σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ξέρω πάρα πολλά.

Advertisement

Ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ αλλά δε θα πω τι και πως. Δε θεωρώ ότι αδίκησε την ίδια, αλλά τον εαυτό του, διότι δε μπορείς εκ των υστέρων ή ακόμα και όταν είσαι σε μια εκπομπή να επιτίθεσαι συνέχεια στην παρουσιάστρια.

Δε θες να είσαι; Μπορείς να φύγεις και να κάνεις κάτι άλλο. Δεν είναι ωραίο να τις επιτίθεσαι, να έχεις συνέχεια μια διαφορετική άποψη, μια διαφορετική γνώμη, την εκνεύριζε πάρα πολύ. Είναι κουραστικό…

Ξέφυγε στις δηλώσεις του, πολλές φορές υπήρξε ειρωνικός και αυτό αδικεί τον ίδιο, όχι την Κατερίνα. Είναι λογικό να πληγώθηκε η Κατερίνα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε,

«Η Κατερίνα χάνει το δίκιο της και απαντά την ώρα που εκνευρίζεται. Όταν είσαι ειλικρινής και αυθεντικός και βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα, θα πεις και πράγματα που δεν είναι καλά, και μετά ηρεμείς».

Advertisement

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε και στο προξενιό που προσπάθησε να κάνει στην παρουσιάστρια λέγοντας, «Δεν είμαστε φίλες. Φίλες δεν είμαστε, αλλά είμαστε μια χαρά.

Το προξενιό τώρα… Ήταν απέναντί μου η Κατερίνα, παρουσίαζα κάτι βραβεία, σηκώθηκε ένα παιδί, τον βλέπω και λέω “να τος αυτός ωραίος”. Δε τη ρώτησα αν της αρέσει. Τον σταματάω και του λέω, “έλα εδώ εσύ, είσαι ελεύθερος;”

Ταράχτηκε ο άνθρωπος. Με κοιτάει, παγώνει, δεν απαντούσε. Τον ξαναρωτάω αν είναι ελεύθερος και μου λέει, “όχι”. Κρίμα λέω γιατί σε σκέφτηκα για την Κατερίνα».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: