Απίστευτο περιστατικό: Ιερέας συνελήφθη επειδή… δάγκωσε πιστή, μετά από καβγά για τη Θεία Κοινωνία

Απίστευτο περιστατικό: Ιερέας συνελήφθη επειδή… δάγκωσε πιστή, μετά από καβγά για τη Θεία Κοινωνία
Advertisement

Στη σύλληψη ενός ιερέα, ο οποίος φέρεται να δάγκωσε πιστή, μετά από διαφωνία τους γύρω από τη Θεία Κοινωνία, προχώρησαν οι αρχές στη Φλόριντατων ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην καθολική εκκλησία του Αγίου Θωμά του Ακινάτη στο Σεντ Κλάουντ της Φλόριντα, και στον ιερέα Φιντέλ Ροντρίγκεζ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξυλοδαρμό.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αντιδικία ανάμεσα στον ιερέα και την πιστή ξεκίνησε με αφορμή τη Θεία Κοινωνία, με τον Ροντρίγκεζ να μην της δίνει το αντίδωρο, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει ακολουθήσει τα «απαραίτητα βήματα» για να μπορέσει να μεταλάβει. Ωστόσο, η γυναίκα ισχυρίστηκε, από την πλευρά της, ότι τα είχε κάνει, με τον ιερέα να εκνευρίζεται και να επιχειρεί να της βάλει τον άρτο στο στόμα, εκείνη να τον σταματά, και εκείνος να εξαγριώνεται και να τη δαγκώνει στο χέρι.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος ιερέας ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα δεν είχε «ακολουθήσει τους κανόνες» προκειμένου να μπορέσει να κοινωνήσει, και κατά τη διάρκεια της σχετικής τους συζήτησης εκείνη τον έσπρωξε, προκαλώντας την επίμαχη αντίδρασή του.

Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη Daily Mail, η γυναίκα φέρεται να έπεσε θύμα διάκρισης από τον ιερέα λόγω της σεξουαλικότητας και της ενδυμασίας της, κάτι που, ωστόσο, αρνήθηκε ο Ροντρίγκεζ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: