Η Μπέττυ Μαγγίρα “αποτελείωσε” τον Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Ντροπή του, τι τον ενόχλησε ο Αντετοκούνμπο;»

Η Μπέττυ Μαγγίρα “αποτελείωσε” τον Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Ντροπή του, τι τον ενόχλησε ο Αντετοκούνμπο;»
Advertisement

Το ξέσπασμα του Στέφανου Κωνσταντινίδη κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή κάποιες δηλώσεις του για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό σχολίασε το πρωί της Κυριακής 26/5 η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του I love Σουκου χαρακτήρισε «ντροπή» όσα έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε την άσχημη εντύπωση που της έκανε η στάση του δημοσιογράφου.

Advertisement

«Ντροπή, ντροπή. Είναι ντροπή για ένα τέτοιο παιδί που ξεκίνησε από εκεί που ξεκίνησε, που πέρασε όσα πέρασε, που έφτασε εκεί που έφτασε… Δηλαδή τι τον ενόχλησε;

Που είπε ότι δε με πήρε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός; Κι εγώ θα το είχα παράπονο αν ήμουν ο Αντετοκούνμπο και δε μου κάνανε ποτέ πρόταση.

Και ποιος λέει ότι δεν πωλούνται; Όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται… Δεν αλλάζουν χέρια οι ομάδες; Αλλάζουν. Είναι εταιρείες, κανονικές επιχειρήσεις…

Advertisement

Δε καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, τι είπε το παιδί;… Δηλαδή πρέπει να πεις κάποιον, φαφλατά, νεόπλουτο, αμετροεπή και Αμερικλάνε;» είπε η παρουσιάστρια.

«Καθόλου χιούμορ δεν έκανε… Δεν το είπε καθόλου με την έννοια ότι “εγώ έχω τα λεφτά και μπορώ να σας αγοράσω”, δεν είχε καθόλου αυτό το ύφος και γι’ αυτό μου κάνει εντύπωση η αντίδραση του Στέφανου. Εμένα μου έκανε πάρα πολύ άσχημη εντύπωση αυτή η αντίδραση από τον Στέφανο» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: