«Με την Αννίτα Πάνια είχαμε ένα νταλαβέρι ένα διάστημα. Τρελή αυτή, τρελός κι εγώ, τα είχαμε βρει πολύ ωραία»

«Με την Αννίτα Πάνια είχαμε ένα νταλαβέρι ένα διάστημα. Τρελή αυτή, τρελός κι εγώ, τα είχαμε βρει πολύ ωραία»
Advertisement

Για την Αννίτα Πάνια και τη σχέση του μαζί της αποκάλυψε ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Ειδικότερα, Γιώργος Σαρρής, Χρήστος Παπαδόπουλος και Θοδωρής Παπαδόπουλος έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για την επαγγελματική διαδρομή τους και την προσωπική τους ζωή.

Advertisement

Όπως υπογράμμισε ο Χρήστος Παπαδόπουλος «μπήκα από συγκυρία στα παιδιά από την Πάτρα, έφυγε ο μπουζουξής τους, πήγε φαντάρος και πήρα τη θέση του. Το τραγούδι «Δεν θέλω την συμπόνια κανενός» το ανακάλυψε ο Καρέλλας σε ένα τζουκμποξ στην Καρδίτσα.

Οι πωλήσεις του τραγουδιού «Δεν θέλω την συμπόνια κανενός» έφτασαν στους 350.000 δίσκους. Ήταν τόσο μεγάλη η δύναμη του τραγουδιού που σε μία συναυλία από τις πρώτες νότες ο κόσμος «γκρέμισε» το θέατρο».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαρρής επεσήμανε «ήμουν στη Γενεύη, με πήραν ο Ζμπέκος και Παρασκευόπουλος και μου είπαν ότι πρέπει να γυρίσω στην Πάτρα έτσι άρχισε να γράφεται η ιστορία των Ζιγκ Ζαγκ.

Advertisement

Το όνομα Ζιγκ Ζαγκ βγήκε από έναν στίχο τραγουδιού στην αρχή λεγόμασταν «Νυχτερινοί επισκέπτες», άλλα δεν άρεσε στον παράγωγο μας. Υπήρχαν κόντρες με τα παιδιά από την Πάτρα, σε μία συναυλία μπήκε ο Παπαδόπουλος στο καμαρίνι να φωνάξει, γιατί δεν του άρεσε η σειρά που έβγαιναν.

Το τραγούδι «Φύσηξε έρωτας βοριάς» το έγραψα όταν υπήρξε μία προσωπική αναστάτωση στη ζωή μου, με αυτό το τραγούδι παντρεύτηκα δεύτερη φορά τη γυναίκα μου».

Με τη σειρά του, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος σημείωσε «το 1981 ήρθε στη ζωή μου η οπισθοδρομική κομπανία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη να αρχίζει να «φουντώνει. Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν αυτός που μας «μάντρωσε» και μας έφτιαξε τον πρώτο μας δίσκο.

Την Ελευθερία Αρβανιτάκη την ανακάλυψε η κομπανία σε μία ταβέρνα στη Σκόπελο και της είπαν «πρέπει να έρθεις μαζί μας». Εμείς τότε παίζαμε μουσική σε ταβέρνες και βγάζαμε «καπέλο» δεν παίρναμε αλλιώς χρήματα».

Advertisement

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «με την Αννίτα Πάνια είχαμε ένα νταλαβέρι ένα διάστημα. Τρελή αυτή, τρελός κι εγώ, τα είχαμε βρει πολύ ωραία.

Και τότε ήταν να γίνει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Κοίτα Μιχάλη μου, το χάλι μου” και λέγαμε ποιες θα παίξουν τις γυναίκες μας στο κόντεπτ του βίντεο κλιπ; Κι εγώ έβαλα σαν γυναίκα μου την Αννίτα Πάνια και είναι και η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: