«Άφησα την οικογένειά μου»: Ξέσπασε σε κλάματα η Ναταλί Κάκκαβα, κοιτούσε αποσβολωμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας

«Άφησα την οικογένειά μου»: Ξέσπασε σε κλάματα η Ναταλί Κάκκαβα, κοιτούσε αποσβολωμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας
Advertisement

Η Ναταλί Κάκκαβα κλήθηκε ως καλεσμένη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κατερίνας Καινούργιου, όπου αναφέρθηκε στην παραίτησή της από τη θέση της στον δήμο Σαρωνικού, καταγγέλλοντας απαράδεκτες πράξεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο δήμαρχος, Δημήτρης Παπαχρήστου ανακοίνωσε την απόφαση για την απαλλαγή της από τα καθήκοντά της και την κάλεσε εκείνο το απόγευμα στο γραφείο του για να της το ανακοινώσει.

Advertisement

Η εκπομπή προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του προκειμένου να υποστηρίξειν τη δική του θέση, ωστόσο, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Σύμφωνα με τη γραμματεία του Δημάρχου, η οποία επικοινώνησε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, βρισκόταν σε σύσκεψη και δεν ήταν δυνατή η διαθεσιμότητά του.

Στη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, η Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε ότι της αποδόθηκαν κατηγορίες για ανάρμοστη και καταχρηστική συμπεριφορά.

Advertisement

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Δήμαρχος της ενημέρωσε πως δέχτηκε επιστολή από τους προέδρους των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), οι οποίοι απαιτούσαν την απομάκρυνσή της. Πρόσθεσε επίσης πως όλοι αυτοί έχουν προσληφθεί με την ευθύνη του Δημάρχου.

«Είναι δεδομένη η αγάπη που τρέφω στην τρίτη ηλικία, είναι άτομα που ξέρω πόσο δοτικά είναι και θα υπερασπίζομαι πάντα τα δικαιώματά τους.

Εγώ ήμουν κάθε βδομάδα μαζί τους, κάναμε δραστηριότητες, γυμναστική, μαθήματα κομμωτικής, μακιγιάζ και μου έλεγαν ότι θέλουν να εκλέξουν τον εκπρόσωπό τους οι ίδιοι. Εγώ είμαι πάντα με τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Advertisement

Ήμουν εκεί όλες τις ώρες, άφησα την οικογένειά μου και ήμουν ευτυχισμένη όταν ήμουν με τον κόσμο. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση όλων. Α; βρεθεί ένας να μου προσάψει κάποιο περιστατικό αγένειας.

Εγώ τον πίστευα από την αρχή ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή στον Δήμο, αρνήθηκα την πρόταση από το ΟΡΕΝ πέρσι για να είμαι δίπλα του», είπε η Ναταλί Κάκκαβα με δάκρυα στα μάτια.

«Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη, γιατί ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Έβλεπα ευτυχισμένα παιδιά και ευτυχισμένους ανθρώπους.

Advertisement

Για αυτό είμαι εδώ δημόσια, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Αν έχει κάποιος δημότης να μου προσάψει ένα περιστατικό αγένειας, ξέρεις ποια ήταν η απάντηση… τσουνάμι αγάπης» ανέφερε, αρχικά, συγκινημένη η Ναταλί Κάκκαβα.

Αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του. Σύμφωνα με αναφορές, ο Δήμαρχος επικοινώνησε το Σαββατοκύριακο με τη Ναταλί μέσω τηλεφώνου και εκείνη έτρεμε.

«Δεν έγινε ξαφνικά, συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο συγκεκριμένος δήμαρχος. Εγώ τον θέλω εδώ για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Πήρε τις προάλλες τηλέφωνο στη Ναταλί και η Ναταλί έτρεμε, το καταλαβαίνετε;

Advertisement

Μου έλεγε: σήκωσέ το εσύ, Γρηγόρη, τρέμω! Υπήρχε και κόσμος στην παρέα μπροστά που το είδε. Να βγει και να πει ότι δεν πήρε… Έκανε μια κατάπτυση ανακοίνωση τη στιγμή που ξέρει ποια είναι η Ναταλί. Και ξέρω πολύ καλά γιατί το έκανε. Είναι η γυναίκα μου!

Να θυμηθεί τι έκανε σπίτι μου όταν ήρθε και με ρωτάγανε τα παιδιά μου. Ευτυχώς τα ακούγανε κι άλλοι. Δόξα το Θεό και την Παναγία. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Και ξέρουν όλοι ότι αυτά που λέμε είναι αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά για τον Δήμαρχο. Μου έγινε πρόταση να είμαι στην τηλεόραση, αλλά επειδή υπάρχει το ασυμβίβαστο έπρεπε να επιλέξω. Είχε γυριστεί τρέιλερ και δεν ήμουν εκεί.

Επέλεξα να στηρίξω αυτό το παιδί που πίστευα ότι θα έρθει και θα φέρει την αλλαγή στον Δήμο. Υπήρχαν κλίκες και άνθρωποι που δεν με ήθελαν» τόνισε η παρουσιάστρια.

Advertisement

«Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές, ήμουν σαν το κοριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα και να μην σου απαντάνε ποτέ;

Να σε εγκαλούν δημόσια και να μη δέχεται ραντεβού ο δήμαρχος; Η απάντησή του, όταν τον ρώτησα γιατί το συνεχίζει όλο αυτό, ήταν: όποιος δεν θέλει, φεύγει. Θέλω να έρθεις εδώ και να με κοιτάζεις στα μάτια, γιατί ξέρουμε και οι δύο την αλήθεια. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», είπε καταλήγοντας η Ναταλί Κάκκαβα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: