Σοκ: 49χρονος κρατούσε 12χρονη ως σκλάβα του σεξ επί 5 χρόνια σε μια τρύπα κάτω από το γραφείο του

Σοκ: 49χρονος κρατούσε 12χρονη ως σκλάβα του σεξ επί 5 χρόνια σε μια τρύπα κάτω από το γραφείο του
Advertisement

Από τα νύχια ενός φερόμενου παιδεραστή γλίτωσε μια 12χρονη στη Μαγιόρκα, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Όπως ανέφερε η ισπανική αστυνομία (Guardia Civil Espanola) ο 49χρονος ύποπτος, που συνελήφθη, κρατούσε επί πέντε χρόνια κλειδωμένη σε τρύπα σε υπόγειο κάτω από το γραφείο του την 12χρονη και επί πέντε χρόνια τη μεταχειριζόταν ως σκλάβα του σεξ, σε μια υπόθεση που θυμίζει εκείνη της απαγωγής της Νατάσα Κάμπους από τον Βόλφανγκ Πρικλόπιλ στην Αυστρία.

Advertisement

Όπως αναφέρει το Ultima Hora και άλλα ισπανικά ΜΜΕ, ο δράστης -κάτοικος της Μαγιόρκα, χωρίς ποινικό μητρώο μέχρι τώρα- ταξίδεψε το 2015 σε αφρικανική χώρα προκειμένου να υιοθετήσει ένα κορίτσι, αλλά σκόνταψε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Τελικά βρήκε τη μητέρα του κοριτσιού και της υποσχόταν μια καλύτερη ζωή στη Μαγιόρκα. Η γυναίκα μετά από χρόνια αποδέχθηκε την πρότασή του, έκαναν εικονικό γάμο και μετακόμισε με την κόρη της στη νήσο των Βαλεαρίδων.

Η μητέρα έζησε για κάποιο διάστημα με τον δράστη, προτού τερματίσει τον εικονικό γάμο και μετακομίσει σε δικό της διαμέρισμα, αλλά η 12χρονη κόρη της παρέμεινε με τον 49χρονο, ο οποίος προφανώς ασκούσε πίεση στη μητέρα απειλώντας την ότι θα την καταγγείλει στις Αρχές και θα απελαθεί.

Advertisement

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο δράστης κράτησε την επιμέλεια της ανήλικης, με την οποία έμενε σε φάρμα στον δήμο Αλγάιντα της Μαγιόρκα και στη διάρκεια των πέντε αυτών χρόνων την κακοποίησε επανειλημμένα, σε σημείο που την έκανε σεξουαλική του σκλάβα, ενώ σκόπευε να φέρει στη Μαγιόρκα και την αδελφή του θύματός του.

Φοβούμενη μήπως και η άλλη κόρη της έχει την ίδια μοίρα με την 12χρονη, η μητέρα αποτάθηκε στην οργάνωση «Hermanas Oblatas», που φροντίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα. Η οργάνωση κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία, που οδήγησε στη σύλληψη του 49χρονου.

Στην έφοδο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας και ερευνούν κατά πόσον ο συλληφθείς είχε καταγράψει τους βιασμούς της 12χρονης και μοιραζόταν το υλικό με άλλους παιδεραστές στο Διαδίκτυο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: