Ξοδεύει χιλιάδες ευρώ κάθε μέρα, ειρωνεύεται τους φτωχούς: «Αν εσύ δεν έχεις ούτε για το σούπερ μάρκετ…»

Ξοδεύει χιλιάδες ευρώ κάθε μέρα, ειρωνεύεται τους φτωχούς: «Αν εσύ δεν έχεις ούτε για το σούπερ μάρκετ…»
Advertisement

Η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου μοιράστηκε τις νέες εμπειρίες της μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης κυρίως του Instagram και του TikTok.

Στις αναρτήσεις της, η γνωστή influencer αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε ένα εμπορικό κέντρο το οποίο είχε εκπτώσεις σε επώνυμα luxury brands, και η ίδια παραδέχθηκε ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό των αγορών.

Advertisement

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για παράδειγμα, η Ιωάννα Τούνη αγόρασε ένα παλτό, του οποίου η αρχική τιμή ήταν 3.790 δολάρια, πληρώνοντας τελικά 1.319 δολάρια μετά την έκπτωση.

Επιπλέον, απέκτησε μια τσάντα, αρχικής αξίας 3.450 δολαρίων, καταβάλλοντας το ποσό των 2.409 δολαρίων λόγω της προαναφερθείσας έκπτωσης.

Advertisement

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε για άλλη μια φορά την αλληλεπίδραση των διαδικτυακών της φίλων, δημιουργώντας ποικίλα σχόλια κάτω από το βίντεο και τις τιμές που παρουσίασε.

Πολλοί από τους ακολούθους της επέκριναν το απόσπασμα, υπογραμμίζοντας ότι πολλοί συνάνθρωποί μας αγωνίζονται καθημερινά για τα βασικά αγαθά. Ωστόσο, υπήρξαν και σχόλια υποστήριξης προς την Ιωάννα Τούνη και την πορεία της τα τελευταία χρόνια.

Advertisement

«Είμαστε κ εμείς που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο ) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», της έγραψε ένας χρήστη του TikTok με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γιαυτό».

«Θέλει κάποιος να μου πει που τα βρίσκουν τόσα χρήματα γιατί θέλω και εγώ να πάρω αλλά δεν τα έχω», της γράφει άλλος χρήστης με την ίδια να απαντά «Μήπως από τις εταιρίες μου;».

Ενώ σε στο σχόλιο «Τι έχω κάνει λάθος;», που έγραψε χρήστης η Ιωάννα Τούνη απάντησε «Ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων και όχι με την δική σου».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: