Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα: Συγκινημένος στην πρώτη του εμφάνιση on camera μετά το εγκεφαλικό -Το μήνυμα στην μπλούζα

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα: Συγκινημένος στην πρώτη του εμφάνιση on camera μετά το εγκεφαλικό -Το μήνυμα στην μπλούζα
Advertisement

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του εμφάνιση on camera μετά την περιπέτεια με την υγεία του, και λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέψει σπίτι του.

Δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ο Δημήτρης Σταρόβας αναμένεται να λάβει σήμερα οδηγίες από τους γιατρούς του και να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου θα συνεχιστεί η πορεία αποκατάστασης της υγείας του.

Advertisement

Ο ίδιος, σε πλάνα που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα», κατεγράφη συγκινημένος στο παράθυρο του νοσοκομείου, να υψώνει τη γροθιά του χαιρετώντας και ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, ενώ φορούσε μια μπλούζα με το μήνυμα «Don’t quit», δηλαδή «Μην τα παρατάς».

Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα, από ό,τι έμαθα από τους συναδέλφους μου, ο Δημήτρης Σταρόβας θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί, και η νευρολογική κλινική και η καρδιολογική, το πάλεψαν πολύ.

Advertisement

Δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά. Το πάλεψε ο ίδιος και το παλεύει, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά, θα πάει στο σπίτι του και θα κάνει τα σχέδιά του. Θα είναι κοντά μας και θα τον βλέπουμε και θα τον απολαμβάνουμε», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Ο Δημήτρης Σταρόβας θα πάρει σαφείς οδηγίες από τις δύο ομάδες, και τους νευρολόγους και τους καρδιολόγους, για το τι θα πρέπει να κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα», πρόσθεσε η ίδια.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: