Έρχεται καύσωνας διαρκείας τον Ιούνιο: Οι οκτώ περιοχές που θα «βράσουν» το επόμενο διάστημα

Έρχεται καύσωνας διαρκείας τον Ιούνιο: Οι οκτώ περιοχές που θα «βράσουν» το επόμενο διάστημα
Advertisement

Ένα κύμα ζέστης φτάνει στη χώρα από το Σάββατο και θα κρατήσει για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα θα φτάσει και τους 38 βαθμούς και η κατάσταση σε κάποιες περιοχές θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Advertisement

Ήδη τις τελευταίες μέρες γίνεται αισθητή η σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας, που όμως θα κορυφωθεί τις πρώτες μέρες και θα κρατήσει για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα φτάσει τους 30 βαθμούς και οι παραλίες στην Αττική μάλλον θα πλημμυρίσουν.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου μετά τις 30 Μαΐου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια στα ηπειρωτικά και η χώρα μπαίνει σταδιακά σε αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας.

Ο μετεωρολόγος δείχνει και μια εικόνα με θερμοκρασίες οι οποίες αλλάζουν είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω ανάλογα την περιοχή. Έτσι οι πολίτες μπορούν περίπου να υπολογίσουν τη θερμοκρασία που θα επικρατεί στον δικό τους τόπο.

Advertisement

«Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως και τις 5/6 με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας! Σας ευχαριστώ όλες / όλους πάρα πολύ για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ!

Μετά τις 30 Μαίου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια στα ηπειρωτικά και η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: