«Όλοι είναι γύρω από την Κέιτ Μίντλετον, ανταποκρίνεται στη θεραπεία»- Τι λέει οικογενειακός φίλος

«Όλοι είναι γύρω από την Κέιτ Μίντλετον, ανταποκρίνεται στη θεραπεία»- Τι λέει οικογενειακός φίλος
Advertisement

Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον δημιουργεί πολλές εικασίες σχετικά με το πότε θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκε έξω με την οικογένειά της τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι δεν θα αργήσουμε να τη δούμε σε κάποια βασιλική υποχρέωση.

Advertisement

Μάλιστα, η Daily Mail ανέφερε ότι η επιστροφή της ίσως είναι πιο άμεση από όσο φανταζόμαστε, κάνοντας λόγο για το φθινόπωρο, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα.

Ωστόσο, άλλες πηγές που μίλησαν στο Vanity Fair ανέφεραν πως η Κέιτ Μίντλετον δεν βιάζεται να επιστρέψει στην εργασία της, με την προσοχή της να επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της.

Σύμφωνα με μια καλά πληροφορημένη πηγή, «δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και σίγουρα δεν υπάρχει βιασύνη.

Advertisement

Θα γίνει όταν η Κάθριν νιώσει έτοιμη και όταν πάρει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα. Αλλά θα επιστρέψει 100% στη δουλειά της, γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».

Και ενώ έχει αναστείλει όλα τα εργασιακά της καθήκοντα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ενημερωθεί για την έκθεση-ορόσημο που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από το Royal Foundation Centre for Early Childhood -ένα έργο το οποίο στηρίζει προσωπικά η Κέιτ, με έναν βοηθό της να αποκαλύπτει ότι είχε διαβάσει την έκθεση και είχε ενημερωθεί σχετικά.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον τόνισε ότι η είδηση αυτή δεν πρέπει να θεωρηθεί ως παράδειγμα επιστροφής της στην εργασία.

Advertisement

Ένας ανώτερος βασιλικός σύμβουλος δήλωσε στην Daily Mail: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιχειρηματική ομάδα εργασίας. Έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά.

Αυτή είναι μια σαφής δέσμευση που έχει αναλάβει -ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της στη δημόσια υπηρεσία… αυτό θα είναι το επίκεντρο. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στην εργασία της.

Αλλά ήμασταν πραγματικά σαφείς ότι χρειάζεται τον χώρο και την ιδιωτικότητα για να ανακάμψει αυτή τη στιγμή. Θα επιστρέψει στην εργασία της όταν πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς».

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από την ημέρα των Χριστουγέννων. Η μακρόχρονη απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας θεωρείται ότι είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θέλησε να μεταφέρει η ίδια την είδηση για τον καρκίνο της μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος. Σύμφωνα με γνώστες, η Κέιτ ήθελε ο κόσμος να δει ότι είναι καλά.

Advertisement

Πηγές, μάλιστα, από το περιβάλλον της πριγκίπισσας δήλωσαν στο Vanity Fair πως η Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, έχει «δείξει σημάδια πως ανταποκρίνεται» στη θεραπεία της τις τελευταίες εβδομάδες και αισθάνεται πολύ καλύτερα.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση το γεγονός πως ανταποκρίνεται καλά στη φαρμακευτική αγωγή και στην πραγματικότητα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα», λέει ένας οικογενειακός φίλος. «Ήταν φυσικά μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι έχουν μαζευτεί γύρω της -ο Γουίλιαμ, οι γονείς της και τα αδέρφια της».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: