Τα 3 πιο λαίμαργα ζώδια -Λατρεύουν το φαγητό, θα φάνε και από το πιάτο σας

Τα 3 πιο λαίμαργα ζώδια -Λατρεύουν το φαγητό, θα φάνε και από το πιάτο σας
Advertisement

Μπορεί το ζώδιό μας να μας κάνει λαίμαργους;

Κι όμως αν σας αρέσει το καλό φαγητό ή αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε ακόμη μια μπουκιά φαγητό, τότε το ζώδιό σας παίζει καθοριστικό ρόλο.

Advertisement

Το φαγητό εκτός από βασική ανάγκη είναι και απόλαυση, για κάποια ζώδια όμως ένα δείπνο είναι ιερό. Για αυτούς το φαγητό είναι κάτι παραπάνω από απλή διατροφή -είναι μια εμμονή.

Είτε αναφερόμαστε σε πλήρες γεύμα, επιδόρπιο, είτε σε ένα απλό σνακ, για ορισμένους του ζωδιακού κύκλου το φαγητό είναι η μεγαλύτερη τους αγάπη.

Τρία ζώδια, σύμφωνα με το YourTango, δοκιμάζουν συνεχώς νέες γεύσεις ενώ παράλληλα δεν έχουν μέτρο σε ό,τι αφορά το φαγητό. Ο λόγος για τον καλοφαγά Ταύρο, τον «γευσιγνώστη» Ζυγό και τον Ιχθύ που συχνά «τρώει» τα συναισθήματά του.

Advertisement

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός καλοφαγάς. Πρώτα θα επεξεργαστεί καλά το πιάτο που θα του σερβιριστεί, θα το περιεργαστεί, θα σχολιάσει τη μυρωδιά του, την εικόνα του, την υφή του, τα χρώματα και τις υφές και μετά θα περάσει στη γεύση.

Το φαγητό για έναν Ταύρο είναι το Α και το Ω και στην προκειμένη περίπτωση το ρητό «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» τους ταιριάζει γάντι.

Για να τον εντυπωσιάσετε ετοιμάστε του κάτι ιδιαίτερο ναι νόστιμο ενώ στο πασχαλινό τραπέζι μην κάνετε το λάθος να «τσιμπήσετε» κάτι από το πιάτο τους. Δεν θέλουν να τους πειράζει κανείς το πιάτο.

Advertisement

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να ακολουθεί πιστά τις ρουτίνες του στην καθημερινότητάς του, δηλαδή το πρόγραμμα ύπνου, εργασίας και γυμναστικής, η διατροφή τους όμως είναι άστατη και αυτό διότι λατρεύουν τα σνακ και τα γλυκά.

Κοινώς, ο Ζυγός μπορεί ακόμη κι αν δεν πεινάει να συνεχίζει να τρώει μόνο και μόνο από λαιμαργία. Του αρέσει το καλό φαγητό και λατρεύει να δοκιμάζει νέες γεύσεις. Στο πασχαλινό τραπέζι θα δοκιμάσει τα πάντα -και είναι πιθανό να φάει και το δικό σας φαγητό.

Ιχθύς

Για τον Ιχθύ το φαγητό είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις κοινωνικές εξόδους. Συχνά θα τους δείτε σε κάποιο εστιατόριο με φίλους ενώ δεν αποκλείεται να τον δείτε και μόνο του, να απολαμβάνει ένα γεύμα με την ησυχία τους.

Επίσης, το φαγητό για τον Ιχθύ είναι επιβράβευση αλλά και παρηγοριά. Σε στιγμές αδυναμίας, άγχους ή στεναχώριας ο Ιχθύς θα «πέσει» στο φαγητό για να αισθανθεί καλύτερα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: