Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία – Η ανακοίνωσή της

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία – Η ανακοίνωσή της
Advertisement

Η Live Nation ανακοίνωσε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ ακυρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία «This Is Me… Live» επειδή θέλει να περάσει χρόνο με τα παιδιά, την οικογένεια και τους κοντινούς της φίλους.

Η Λόπεζ εξέδωσε και σχετική δήλωση για τους φανς της στο site της OntheJLo όπου εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή τη σκληρή απόφαση.

Advertisement

«Είναι τελείως στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοητεύω, Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν αισθανόμουν ότι ήταν απολύτως απαραίτητο.

Υπόσχομαι ότι θα σας αποζημιώσω γι’ αυτό και θα είμαστε ξανά μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν….» έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Advertisement

Η περιοδεία της είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει από τον Ιούνιο ως τον Αύγουστο μετά και το τελευταίο της άλμπουμ «This Is Me…Now» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Οι φανς που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω του Ticketmaster, θα τους γίνει άμεση επιστροφή χρημάτων.

Advertisement

Για όσους τα αγόρασαν μέσω τρίτων sites, οι φανς θα χρειαστεί να έρθουν σε επαφή με τους παρόχους για περισσότερες λεπτομέρειες, όπως διευκρινίζεται.

Ωστόσο τα σχόλια στα διεθνή Μέσα συνδέουν την ακύρωση της περιοδείας της με τις φήμες για την κρίση στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: