Κυκλοφόρησαν τα ευχάριστα: Γέννησε η Ελισάβετ Σπανού η πρώτη συγκινητική φωτογραφία αγκαλιά με τη κόρη της

Κυκλοφόρησαν τα ευχάριστα: Γέννησε η Ελισάβετ Σπανού η πρώτη συγκινητική φωτογραφία αγκαλιά με τη κόρη της
Advertisement

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Ελισάβετ Σπανού σήμερα 31/5. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το ανακοίνωσε μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Σπανού δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της μέσα από το μαιευτήριο και έγραψε, «Τα καταφέραμε… κορίτσι μου.

Advertisement

Έχοντας γύρω μας, μια μεγάλη αγκαλιά…Υπήρχε ένα «πλέγμα» προστασίας, αγάπης και υποστήριξης όλο αυτόν τον καιρό για μένα και αυτό το υπέροχο πλάσμα που ήρθε στον κόσμο!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου @angelaninou75 Κρυσταλλινα, Γιάννη, Νικόλα , @il_rigos @katerina_ponti @fotiszoglo, Χρήστο, Αθηνά “φλου»! @michalismoschou @aspa_g_xidakis , @areti_dimitropoulou , Βασιλική…

Μαμα.. μπαμπά…εύχομαι να καταφέρνω να στέκομαι δίπλα στο κορίτσι μου με την την φροντίδα και την αγάπη που δώσατε!

Advertisement

Ευχαριστώ τον @omilosiaso και το προσωπικό που μας πρόσεξαν με τόση ευγένεια και υπευθυνότητα!! Ευχαριστώ Τον Γιώργο Σταμο… ΠΟΛΥ τυχερή να σε έχω δίπλα μου γιατρέ!! την μαία μου Ντίνα Πολυχρονοπουλου καθως επίσης ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον dr Πλούταρχο Κούρτη

Υπάρχει ένας άνθρωπος όμως για τον οποίο οι λέξεις δεν φτάνουν… Θα τις πω γιατί δεν έχω άλλο τρόπο… ωστόσο δεν είναι αρκετές να ξέρεις… Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ευριπίδη Μπιλιράκη!! Είμαι τυχερή που πριν 22 χρόνια βρέθηκα στο ιατρείο σου! Έκτοτε νιώθω πιο ασφαλής απλά γιατί ξέρω ότι υπάρχεις!

Σπάνιος επιστήμονας! ΥΠΕΡΟΧΟΣ άνθρωπος! Ιατρικά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να έχουμε καλύτερη παρακολούθηση! Και ταυτόχρονα στήριξη Ενθάρρυνση ! αισιοδοξία! …με λίγα λόγια… ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ! Με κάθε τρόπο! Feel no fear Biliraki’s here!!». Eπίσης, ένα Special ευχαριστώ στον δικηγόρο της καρδιάς μου».

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: