Ομόνοια: «Την είχε μαχαιρώσει, είχε σπασμένα χέρια και πόδια» – Τι λέει η μάνα της 33χρονης που βρέθηκε κακοποιημένη

Ομόνοια: «Την είχε μαχαιρώσει, είχε σπασμένα χέρια και πόδια» – Τι λέει η μάνα της 33χρονης που βρέθηκε κακοποιημένη
Advertisement

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η 33χρονη γυναίκα από την Αλβανία στα χέρια του 27χρονου Παλαιστίνιου ο οποίος αφού την ξυλοκόπησε, τη βίασε και τη μαχαίρωσε στη συνέχεια την έδεσε χειροπόδαρα με ένα πανί κρατώντας τη φυλακισμένη για περισσότερες από 12 ώρες μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η μητέρα της, τονίζει πως η κόρη της ήταν σε άθλια κατάσταση όταν την αντίκρισε. «Την είχε μαχαιρώσει, σπασμένα χέρια και πόδια. Την είχε χτυπήσει και στο κεφάλι, στο μάτι», λέει.

Advertisement

Οταν το θύμα οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας το βράδυ της Δευτέρας αναγνώρισε αμέσως τον δράστη της κακοποίησής της οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι στην οδό Σωκράτους να κυκλοφορεί με ένα μαχαίρι.

Από την κατάθεσή της οι Αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως η γυναίκα δεν γνώριζε τον 27χρονο. Η μητέρα της, ωστόσο, τονίζει πως η 33χρονη πριν από μερικούς μήνες είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν αλλοδαπό.

Δεν αποκλείει, λοιπόν, να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που τα ξημέρωματα της Δευτέρας επιτέθηκε με μανία στο παιδί της. Παράλληλα, περιγράφει τα χτυπήματα που φέρει το θύμα σε όλο της το σώμα.

Advertisement

«Εγώ αυτόν δεν τον ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι αυτός που η κόρη μου είχε πριν μήνες μια γνωριμία. Αυτός πιστεύω την κράταγε με τη βία και με τέτοια.

Μου έλεγε πως είχε γνωρίσει έναν άνθρωπο από Αίγυπτο. Τώρα μου λένε για έναν από Παλαιστίνη. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, δεν ξέρω τίποτα» αναφέρει.

Όπως τονίζει, «η κόρη μου λέει δεν θυμάται τι έγινε αλλά μπορεί και να φοβάται και να μην μιλάει», αναφέρει η μητέρα της 33χρονης η οποία παραμένει νοσηλευόμενη στη Θωρακοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία και υποστήριζεται με οξυγόνο έχοντας χάσει, παράλληλα, πολύ αίμα».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: