Έχασε ρύθμιση στην εφορία για… 0,05 ευρώ! Η απίστευτη ιστορία ξενοδόχου στη Μαγνησία

Έχασε ρύθμιση στην εφορία για… 0,05 ευρώ! Η απίστευτη ιστορία ξενοδόχου στη Μαγνησία
Advertisement

Αγανακτισμένος για την λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης και δη της ΑΑΔΕ, είναι ξενοδόχος της Μαγνησίας.

Ο επιχειρηματίας είχε ρυθμίσει τις οφειλές που είχε προς την εφορία και τα τελευταία τρία χρόνια, παρά τις δυσκολίες, ανταποκρινόταν κανονικά στις υποχρεώσεις του, πληρώνοντας το ποσό των 171,60 ευρώ κάθε μήνα.

Advertisement

Προ ενός μήνα ωστόσο διαπίστωσε ότι η ρύθμισή του είχε χαθεί και αυτό που τον έκανε έξαλλο ήταν όταν έμαθε ότι αυτό συνέβη λόγω ενός υπολοίπου που προέκυψε από κάποιον επανατοκισμό ύψους 0,05 ευρώ!

Αγανακτισμένος για αυτή την εξέλιξη, απευθύνθηκε με ηλεκτρονικό αίτημα που υπέβαλλε στην ΑΑΔΕ, υπηρεσία της οποίας τον ενημέρωσε ότι είναι αδύνατον και για τους ίδιους να παρέμβουν και γι’ αυτό θα επιληφθούν από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ έως το τέλος Μαΐου, δηλαδή μέχρι χθες Παρασκευή.

Σε ανάρτησή του ο επιχειρηματίας αναφέρει πως “μόλις με ειδοποίησαν πως έχω χάσει μια ρύθμιση οφειλών που πληρώνω στην εφορία ευλαβικά και με συνέπεια εδώ και 3 χρόνια, θες με κοβιντ, θες με πλημμύρες, θες με την συντέλεια του κόσμου, εγώ εκεί, Ε171.60 τον μήνα, κάθε μήνα.

Advertisement

Και δείτε τι μου έστειλαν ρε φίλε. Και προφανώς λόγω κάποιου δικού τους λογιστικού επαναπροσδιορισμού, αφού έχω πάγια εντολή για το συγκεκριμένο ποσό.”

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: