Μπραντ Πιτ: Η κόρη του Σιλό πλήρωσε μόνη της δικηγόρο για να απαλλαγεί από το επίθετο του πατέρα της

Μπραντ Πιτ: Η κόρη του Σιλό πλήρωσε μόνη της δικηγόρο για να απαλλαγεί από το επίθετο του πατέρα της
Advertisement

Η κόρη του Μπραντ Πιτ, Σιλό, προσέλαβε και πλήρωσε τον δικό της δικηγόρο όταν κατέθεσε αίτηση για να αποσύρει το επίθετο Πιτ στα 18α γενέθλιά της.

Οικογενειακές πηγές επιβεβαιώνουν ότι η Σιλό, η οποία έκλεισε τα 18 στις 27 Μαΐου, ήταν εκείνη που αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό της.

Advertisement

«Η Σιλό προσέλαβε δικό της δικηγόρο και τον πλήρωσε η ίδια, οπότε η Αντζελίνα δεν ήξερε και δεν μπορεί να μιλήσει γι’ αυτήν».

Τα έγγραφα για την αλλαγή του ονόματος της Σιλό κατατέθηκαν τη Δευτέρα, όταν έγινε 18 ετών -δηλαδή από την πρώτη στιγμή που θα μπορούσε να κάνει μόνη της και αυτόνομα.

Η αποκάλυψη ότι η Σιλό πλήρωσε μόνη της αφήνει να εννοηθεί ότι η διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού συνεχίζεται ακόμη.

Advertisement

Τον προηγούμενο μήνα υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Σιλό σχεδίαζε να μετακομίσει με τον πατέρα της. Μάλιστα ο Πιτ ήταν «αισιόδοξος» ότι θα συμφιλιωθεί μαζί της τώρα που είναι ενήλικη.

Συντετριμμένος είναι ο Μπραντ Πιτ, μετά την απόφαση της μεγαλύτερης κόρης της, Σιλό, να απορρίψει το επίθετό του και να κρατήσει εκείνο της μητέρας της, Αντζελίνα Τζολί.

Οι τρεις κόρες τους, Βιβιέν, Ζαχάρα και Σιλό έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιούν μόνο το επίθετο της μητέρας τους, δείχνοντας έτσι, πως δεν θέλουν καμία σχέση με τον ηθοποιό.

Advertisement

Ωστόσο, αυτό που τον πόνεσε περισσότερο φέρεται πως είναι η απόφαση της Σιλό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο Πιτ έχει πληγωθεί, καθώς η κόρη του επέλεξε στα 18α γενέθλιά της να λέγεται μόνο «Τζολί».

«Τώρα που η Σιλό είναι 18 και μπορεί να αποφασίσει μόνη της πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον πατέρα της, εκείνη επέλεξε να κάνει αυτό σαν πρώτη της κίνηση ως ενήλικη», λέει πηγή κοντά στον ηθοποιό.

Συνέχισε λέγοντας, πως ο σταρ χάνει έτσι τη μοναδική ελπίδα που είχε να φτιάξει τη σχέση του με τη βιολογική του κόρη.

Advertisement

«Ακόμα κι αν αυτό δεν γίνεται με τα ανήλικα παιδιά, στην περίπτωση της Σιλό, τίποτα δεν είναι επιλογή της Αντζελίνα. Αν η Σιλό επιλέξει να έχει περιορισμένη επαφή με τον μπαμπά της, τότε αυτή είναι δική της απόφαση», λέει.

Πρόσθεσε επίσης, πως ό,τι και αν αποφασίσει, ο Μπραντ Πιτ θα συνεχίσει να «την αγαπά άνευ όρων». «Θα ήθελε και η Σιλό να ξεκινήσει να παίρνει τις δικές της αποφάσεις για το μέλλον της. Οπότε ο Μπραντ απλά περιμένει να δει τι θα συμβεί και θα ελπίζει για το καλύτερο», τόνισε.

Φίλοι και άτομα από το περιβάλλον του ηθοποιού που έχουν μιλήσει ανά διαστήματα για τη σχέση του με τα παιδιά του, έχουν αναφέρει πως έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επανενωθεί μαζί τους, χωρίς ωστόσο, κανένα αποτέλεσμα.

Advertisement

Πριν δύο μήνες, ο ηθοποιός απέσυρε το αίτημά του να διεκδικήσει την επιμέλεια των έξι παιδιών που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του.

Πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων, αναφέρει ότι το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη από το 2016, φέρεται να φτάνει σε διακανονισμό το καλοκαίρι.

Αν και ο Πιτ αρχικά επιδίωκε να εξασφαλίσει την εξ ημισείας επιμέλεια των παιδιών του, σκοπεύει να αποσυρθεί, αφήνοντας την πλήρη επιμέλειά τους στην ηθοποιό. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, εκείνος θα έχει δικαίωμα των επισκέψεων.

Advertisement

Παρά τα όσα γράφτηκαν, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ή μέσω εκπροσώπου, τίποτα σχετικό. Ωστόσο, ο Πιτ δεν φαίνεται να έχει και άλλη επιλογή.

Τα τέσσερα από τα παιδιά του, που είναι πλέον ενήλικα (ο 22χρονος Μάντοξ, ο 20χρονος Παξ και η 19χρονη Ζαχάρα και η 18χρονη Σιλό), δεν έχουν καλές σχέσεις με τον πατέρα τους και ως ενήλικες πια, δεν καλύπτονται από καμία συμφωνία επιμέλειας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: