Με βραδινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει σε κανάλι-έκπληξη με το πιο ανατρεπτικό project

Με βραδινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει σε κανάλι-έκπληξη με το πιο ανατρεπτικό project
Advertisement

Κόντρα σε ό,τι έχει ειπωθεί τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη την οποία τα ρεπορτάζ ήθελαν να μένει εκτός τη νέα σεζόν, η ίδια φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με το «παλιό της σπίτι», προκειμένου να επιστρέψει σε ένα άκρως ανατρεπτικό project.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα για την εκπομπή «Επί τόπου» του OPEN, μετά την απόφαση πως δεν συνεχίζει στο Mega και όταν δεν ευδοκίμησαν τα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ η Μενεγάκη ξεκίνησε απανωτές συναντήσεις με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν τελικά για μία συνεργασία που σίγουρα οι τηλεθεατές δεν περίμεναν.

Advertisement

Οι πρώτες συζητήσεις της Ελένης με τον ΑΝΤ1 έχουν ολοκληρωθεί και έχει συμφωνηθεί η παρουσιάστρια να αναλάβει μία βραδινή εκπομπή, όχι καθημερινή, χωρίς σκληρή επικαιρότητα ή καθαρόαιμο gossip. Το νέο αυτό φορμάτ είναι κόντρα σε ό,τι είχαμε συνηθίσει από την Ελένη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και η ίδια ανέκαθεν αρνούνταν προτάσεις που αφορούσαν τη βραδινή ζώνη.

Η εν λόγω εκπομπή αναμένεται να βγει στο β’ μισό της νέας σεζόν, από Δεκέμβρη. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν τον ερχόμενο Οκτώβρη, όταν θα παρθούν και οι αποφάσεις σχετικά με την ομάδα που θα την πλαισιώσει στο νέο αυτό εγχείρημα.

Όσο για το οικονομικό κομμάτι; Όπως είπε η δημοσιογράφος, το ποσό που της πρότεινε ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με όσα η Μενεγάκη έπαιρνε στο Mega.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: