Το δικό τους το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε: Σε σχέση με πασίγνωστο παρουσιαστή η Μαρία Αντωνά μετά τον Σοϊλέδη;

Το δικό τους το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε: Σε σχέση με πασίγνωστο παρουσιαστή η Μαρία Αντωνά μετά τον Σοϊλέδη;
Advertisement

Η Μαρία Αντωνά, μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση, φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Ειδικότερα, μπορεί το πρώην ζευγάρι να χώρισε επεισοδιακά και να άφησαν πλέον το σπίτι που νοίκιαζαν στα νότια προάστια, ωστόσο, φαίνεται πως και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.

Advertisement

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια Σου” στον ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός φέρεται να έχει έρθει κοντά με γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης.

Όπως υπογράμμισε η Νάνσυ Παραδεισάνου “η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο”.

Advertisement

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας επεσήμανε “επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης.

Είναι γνωστός και πολύ επιτυχημένος. Είναι μπροστά στις οθόνες, είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μπορεί να είναι μια φιλία που μόλις ξεκίνησε”.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: