Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Oι 6 ηθοποιοί που δηλώνουν υπέρ του – Ποιοι θα καταθέσουν και στο Εφετείο

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Oι 6 ηθοποιοί που δηλώνουν υπέρ του – Ποιοι θα καταθέσουν και στο Εφετείο
Advertisement

Έξι πολύ γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της υποκριτικής, ήταν αυτά που βρέθηκαν στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη όλη αυτήν την περίοδο από την καταδίκη του σε πρώτο βαθμό για δύο απόπειρες βιασμού μέχρι και το εφετείο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει χθες, αλλά τελικά πήρε αναβολή για τον Νοέμβριο.

Κάποια από αυτά τα πρόσωπα μάλιστα θα καταθέσουν υπέρ του ηθοποιού και σκηνοθέτη όταν γίνει το εφετείο, με πρώτη την ηθοποιό Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία προχώρησε και σε αποκαλυπτικές δηλώσεις, χωρίς να ήταν ποτέ φίλη ή στο κοντινό περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη.

Advertisement

«Γνωρίζω από που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δυστυχώς θεωρώ ότι ήταν στημένο για να τον καταστρέψουν.

Φοβάμαι πως αν αποκαλύψω όλα όσα γνωρίζω για την υπόθεση Φιλιππίδη, θα κινδυνεύσει η σωματική μου ακεραιότητα», δήλωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη στο Open και την εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Ο στενός φίλος συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα ακόμα πρόσωπο που ήταν εξαρχής δίπλα στον καταδικασμένο ηθοποιό, με τον ίδιο να λέει ότι βρισκόταν σε τακτίκή επικοινωνία με τον πρώην συνεργάτη του πριν αλλά και μετά την καταδίκη του, χωρίς να έχουν συναντηθεί ακόμα.

Ο Τάσος Χαλκιάς επίσης παραδέχτηκε ότι έχει επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και γνωρίζει ότι και άλλοι ηθοποιοί έχουν αλλά δεν το παραδέχονται δημόσια.

Advertisement

Ο Μάνος Ιωάννου, δύο χρόνια πριν είχε κάνει θετικές δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη και κατήγγειλε ότι πόρτες στο θέατρο έκλεισαν μετά τη στήριξή του στον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης γνωρίζει όλη την οικογένεια Φιλιππίδη και στο παρελθόν είχε μιλήσει με καλά λόγια για όλους, ενώ όταν του ζητήθηκε να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν είχε μεν παραστεί, αλλά είχε στείλει μία γραπτή κατάθεση.

Τέλος η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη είχε μιλήσει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, σε παλαιά συνέντευξή της στο Mega, υποστηρίζοντας πως δεν έχει δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο του ηθοποιούς όσο ο Πέτρος Φιλιππίδης όσο σκηνοθετεί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: