Ο Σον Μπιν έπαιξε ξύλο με πορτιέρη σε μπαρ και τον πήραν σηκωτό έξω

Ο Σον Μπιν έπαιξε ξύλο με πορτιέρη σε μπαρ και τον πήραν σηκωτό έξω
Advertisement

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο με τον Σον Μπιν να έχει εμπλακεί σε άγριο καβγά, με πορτιέρη μπαρ στο Λίβερπουλ.

Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones εθεάθη να παίζει ξύλο με τον φύλακα, ο οποίος του έκανε επανειλημμένα παρατήρηση να μην χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο του εντός του μαγαζιού.

Advertisement

Ο Μπιν δεν συμμορφώθηκε, αρνήθηκε να βγει έξω και ο καβγάς κλιμακώθηκε. Σε βίντεο θαμώνα που δημοσίευσε η Daily Mail, ο άντρας φαίνεται να έχει πιάσει από τον λαιμό τον διάσημο ηθοποιό.

Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στην Daily Mail, άντρες από το προσωπικό του μπαρ χρειάστηκε να ακινητοποιήσουν τον 65χρονο στο έδαφος και να τον απομακρύνουν με τη βία.

Οι ίδιες πηγές επισήμαναν πολλές φορές, ότι ο Μπιν αγνόησε τα αιτήματα των εργαζομένων να σταματήσει να ατμίζει.

Advertisement

«Έμεινα πραγματικά έκπληκτος όταν κοίταξα για πρώτη φορά και τον είδα να κάθεται εκεί» είπε άνθρωπος που διασκέδαζε με την παρέα του στο ίδιο μαγαζί και πρόσθεσε: «’Όταν ο πορτιέρης πήγε κοντά του, νόμιζα ότι ήταν για μια φωτογραφία, αλλά στην πραγματικότητα ζητούσε από τον Σον να σταματήσει να ατμίζει στο μπαρ.

Ο Σον συνέχισε να λέει ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Για να είμαι ειλικρινής, φερόταν σαν μαλ…ς. Οι πορτιέρηδες έκαναν απλώς αυτό που κάνουν για όλους τους άλλους – και αυτό είναι δίκαιο».

Αφού έφυγε από το μπαρ για να ατμίσει την πρώτη φορά, ο Μπιν μπήκε πάλι μέσα και συνέχισε να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό του τσιγάρο.

Advertisement

«Του ζήτησαν να φύγει, αλλά δεν ήθελε. Απλά κρατιόταν από την καρέκλα του. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος από τον καυγά που δεν μπορούσα να κουνηθώ – το σαγόνι μου έπεσε στο πάτωμα.

Στενοχωρήθηκα πραγματικά που φαινόταν πως αισθάνεται ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε» πρόσθεσε θαμώνας του μπαρ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: