Η Καινούργιου έδειξε το μήνυμα που της έστειλε και “έδωσε” στεγνά την Super Κική: «Πες την αλήθεια!»

Η Καινούργιου έδειξε το μήνυμα που της έστειλε και “έδωσε” στεγνά την Super Κική: «Πες την αλήθεια!»
Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά το βίντεο-ξέσπασμα της Super Κικής για τους παρουσιαστές και τους ρεπόρτερ, διάβασε το μήνυμα που της έστειλε η influencer, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Super Κική είχε αναφέρει: «Δεν το δέχομαι να μου στείλουν έστω και ένα μήνυμα να μου πουν “γιατί μιλάς έτσι στα παιδιά που κάνουν τη δουλειά τους”.

Advertisement

Αυτό δουλειά δεν είναι… και με έχουν ηχογραφήσει πάρα πολλές φορές παρά τη θέλησή μου. Δεν θα μου στέλνει εμένα η Καινούργιου και η κάθε Καινούργιου και θα μου λέει, “είσαι παρορμητική και πρόσεξε, και δεν ξέρεις τι λες”, επειδή είπα, “α, η Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη”».

Αφού η εκπομπή του Alpha παρουσίασε το ξέσπασμα της Super Κικής, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και διάβασε το μήνυμα που της έστειλε: «Μισό λεπτό, επειδή αναφέρθηκε σε εμένα και σε μηνύματα.

Δεν θα διάβαζα ποτέ μηνύματα, ποτέ δεν θα αποκάλυπτα μια προσωπική συνομιλία, αλλά εφόσον η ίδια την είπε λίγο διαφορετικά, θα το πω εγώ και να μου πείτε τη γνώμη σας. Της γράφω, “είσαι καλή ψυχή, το πιστεύω.

Advertisement

Αυτό σήμερα στα παιδιά, δεν έπρεπε να το πεις, και στο λέω με αγάπη. Είσαι παρορμητική σαν εμένα. Όμως σε ακολουθεί και σε στηρίζει κόσμος. Προσπάθησε να είσαι πιο φειδωλή σε τέτοιες περιστάσεις. Θα περάσει κι αυτό. Μη στεναχωριέσαι”».

Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν είπα “δεν ξέρεις τι λες”, ποτέ δεν είπα για τον Τσαγκρίδη. Ειλικρινά στεναχωριέμαι γιατί Κική, στο έστειλα με αγάπη. Το έστειλα με αγάπη, γιατί το κάνεις αυτό;

Το μήνυμά μου ήταν μόνο καλοπροαίρετο. Τουλάχιστον πες όλη την αλήθεια. Δεν έχω κάποιο θέμα και ξέρεις ότι και στην εκπομπή σε έχω φιλοξενήσει αρκετές φορές και σε έχω στηρίξει…

Advertisement

Καταλαβαίνω ότι έχεις περάσει πολύ δύσκολα, το έχεις μοιραστεί με τον κόσμο και σε αγαπάει πολύς κόσμος. Γι’ αυτό σου λέω με αγάπη να ρίξεις τους τόνους γιατί κι εγώ είμαι παρορμητική και πολλές φορές το χάνω.

Αυτό ήθελα να σου πω. Τώρα, αν εσύ το παρεξήγησες και όλο αυτό το βρίσιμο περιλαμβάνει κι εμένα μέσα, στεναχωριέμαι πραγματικά».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: