Η κολλητή της Μαρίας Αντωνά είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια: “Ποιος Λιάγκας; Αυτή θέλει γάμο και παιδιά”

Η κολλητή της Μαρίας Αντωνά είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια: “Ποιος Λιάγκας; Αυτή θέλει γάμο και παιδιά”
Advertisement

Πρόσφατες αναφορές στα ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, 55 ετών, και της DJ και ραδιοφωνικής παραγωγού Μαρίας Αντωνά, 35 ετών.

Αυτές οι φήμες, που κυκλοφόρησαν μετά τον τελευταίο χωρισμό της Αντωνά από τον Άρη Σοιλέδη, είναι γελοίες και εντελώς ανυπόστατες.

Advertisement

Είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένες αναφορές έχουν συγκεκριμένο σκοπό, κυρίως την προσέλκυση κλικ και αναγνωστών.

Η υποτιθέμενη σχέση έχει εφευρεθεί από έναν ιστότοπο που επιδιώκει να αυξήσει την επισκεψιμότητά του, χωρίς καμία πραγματική βάση.

Παρόλο που οι φήμες αυτές μπορεί να κάνουν καλό και στους δύο επαγγελματικά, δημιουργώντας δημοσιότητα γύρω από τα ονόματά τους, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους.

Advertisement

Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει αφοσιωμένος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ως παρουσιαστής, ενώ η Μαρία Αντωνά συνεχίζει την καριέρα της ως DJ και ραδιοφωνική παραγωγός.

Ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν έχουν καμία ουσία και εξυπηρετούν μόνο τις ανάγκες των μέσων που τα διαδίδουν.

Οι περισσότεροι αναγνώστες πλέον γνωρίζουν να διακρίνουν τις ψευδείς ειδήσεις και αντιμετωπίζουν με γέλιο τέτοιες αβάσιμες φήμες.

Μια στενή φίλη της Μαρίας Αντωνά, η οποία βρισκόταν μαζί της σε κοινή παρέα χθες το βράδυ, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες αυτές.

Advertisement

Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποιος Γιώργος Λιάγκας; Αυτή θέλει να βρει έναν άνθρωπο να κάνει μία σοβαρή σχέση και να προχωρήσει σε γάμο και παιδιά».

Η δήλωση αυτή έρχεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να θέσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Η Μαρία Αντωνά φαίνεται να αναζητά σταθερότητα και μια ουσιαστική σχέση που θα οδηγήσει στον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κουτσομπολιά των μέσων ενημέρωσης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: