«Κυνηγούσε τα κορίτσια και εμφανιζόταν με τα γεννητικά του όργανα έξω»: Ο ηθοποιός που τα βάζει δημόσια με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Κυνηγούσε τα κορίτσια και εμφανιζόταν με τα γεννητικά του όργανα έξω»: Ο ηθοποιός που τα βάζει δημόσια με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Advertisement

Ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά την αναβολή του εφετείου για τον Νοέμβριο.

«Εγώ πιστεύω ότι λάθη μπορεί να γίνουν στο θέατρο, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να τα μαζέψεις. Άλλο είναι να κάνεις λάθη και άλλο εγκληματικές ενέργειες.

Advertisement

Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο» ανέφερε αρχικά ο Ιάκωβος Μυλωνάς ενώ στη συνέχει πρόσθεσε:

«Αυτά τα τέρατα, με τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών, δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν, ούτε ότι αυτός εμφανιζόταν στα παρασκήνια με έξω τα γεννητικά του όργανα, όπως είπε η κα Παπούλια. […] Πως κυνηγούσε τα κορίτσια έντονα και πιεστικά, μου το έχουν πει κορίτσια, συνάδελφοι».

«Η Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους περνάνε Γολγοθά. Η αναβολή της δίκης έγινε επίτηδες για να κουραστούν τα κορίτσια και να μην μπορούν πλέον να έχουν δύναμη να πολεμήσουν.

Advertisement

Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη δε θα καθαρίσει, ο χώρος του θεάτρου δεν είναι φιλικά προσκείμενος», πρόσθεσε ο ηθοποιός για τον καταδικασμένο για δύο απόπειρες βιασμού συνάδελφό του.

«Είναι δειλός, δε θα το κάνει έξω. Θα χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να το κάνει πάλι. Θα εκδικηθεί όλους αυτούς που είπαν άσχημα λόγια για αυτόν» συμπλήρωσε ο Ιάκωβος Μυλωνάς, ζητώντας παράλληλα από τον Πέτρο Φιλιππίδη να μείνει μακριά από το θέατρο.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: