Παναγιώτης Ταχτσίδης: Η απάντησή του σε όσα του καταλόγισε ο Ζέτα Θεοδωροπούλου για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Η απάντησή του σε όσα του καταλόγισε ο Ζέτα Θεοδωροπούλου για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους
Advertisement

Το ξέσπασμα στο Instagram της Ζέτας Θεοδωροπούλου σε μία σειρά από insta stories στα οποία επιτίθεται ανοιχτά στον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος την απατούσε για καιρό, είναι φυσικό ότι δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού για να απαντήσει στις βαριές κατηγορίες, αναφέροντας:

Advertisement

«Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού ο οποίες ανέφερε κάτι που δεν είχε ειπωθεί ως σήμερα: «Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου.

Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν του το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο. Θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: