“Πoιoς νομίζεις ότι είσαι”: «Κόλαφος» Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη, σπάει τη σιωπή της για τη γνωριμία τους

“Πoιoς νομίζεις ότι είσαι”: «Κόλαφος» Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη, σπάει τη σιωπή της για τη γνωριμία τους
Advertisement

Η Σία Κοσιώνη θα βρεθεί στην εκπομπή «Μαμά-δες», αύριο, Κυριακή και σε απόσπασμα της συνέντευξης –που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day»- αναφέρεται στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και για την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ για τον Κώστα Μπακογιάννη «η πρώτη μας γνωριμία ήταν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή, όταν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι.

Advertisement

Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω. Ήμουν και πιο νέα. “Ποιος είσαι εσύ ρε φίλε;” Κάπως μου είχε κάτσει πολύ στραβά.

Τον είχα αρπάξει λίγο με το καλημέρα! Τύπου: “Ποιος νομίζεις ότι είσαι τώρα εσύ που διεκδικείς και ψήφο;”. Επειδή ένιωσα ότι το είχα παρακάνει τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισα ότι δεν ήταν προσωπικό».

Όσον αφορά τη Ντόρα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη επεσήμανε «την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώριζα επαγγελματικά νωρίτερα, είχαμε κατακτήσει τον ενικό πριν γίνει πεθερά μου.

Η ίδια αντιμετώπισε με τρομερό ενθουσιασμό το ότι ο γιος της ήταν με εμένα, οπότε κυλάει πολύ όμορφα αυτή η σχέση από την πρώτη στιγμή».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: