Ποια είναι η άγνωστη ευρωβουλευτής του Βελόπουλου: Συνταξιούχος κτηνοτρόφος, 76 ετών, έχει κρεοπωλείο

Ποια είναι η άγνωστη ευρωβουλευτής του Βελόπουλου: Συνταξιούχος κτηνοτρόφος, 76 ετών, έχει κρεοπωλείο
Advertisement

Οι ευρωεκλογές 2024 ολοκληρώθηκαν, οι 21 Ελληνες ευρωβουλευτές αναδείχθηκαν, ανάμεσα στους οποίους και εντελώς νέα πρόσωπα.

Πέρα από αυτούς που επανεξελέγησαν ευρωβουλευτές από τα ελληνικά κόμματα και άλλα πρόσωπα που παρότι πρωτάκια στην Ευρωβουλή είναι ευρέως αναγνωρίσιμα, εισιτήριο για τις Βρυξέλλες έβγαλαν και άλλα άτομα, άγνωστα μέχρι χθες, που έδωσαν τη μάχη του σταυρού.

Advertisement

Μία από αυτές και η Γαλάτω Αλεξανδράκη, η μία από τους δύο ευρωβουλευτές που εξέλεξε η Ελληνική Λύση, της οποίας μάλιστα δεν υπάρχει και κάποια φωτογραφία, δεν διέθεσε η ίδια και για αυτό τον λόγο ήταν η μόνη που από χθες στα ΜΜΕ που εμφανίζεται με… άβαταρ.

Το inevros.gr δημοσιεύει σήμερα μια θολή φωτογραφία της Γαλάτως Αλεξανδράκη και παρέχει και κάποια στοιχεία για εκείνη.

Είναι 76 ετών, συνταξιούχος κτηνοτρόφος με καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, που ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου διατηρούν κρεοπωλείο με τον γιο της Αλέξανδρο Αλεξανδράκη.

Advertisement

Σύμφωνα με το τοπικό site reportal.gr η κυρία Αλεξανδράκη απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά και κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν θέλει ακόμη να μιλήσει δημόσια.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: